La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Aportacions amb més d’una menció en els Pòsters. Pòsters=14.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Aportacions amb més d’una menció en els Pòsters. Pòsters=14."— Transcripción de la presentación:

1 Evolució des de 2016: revisió i ajust a les lliçons apreses des del 17 d’agost de 2017.
Aportacions amb més d’una menció en els Pòsters. Pòsters=14. INSTRUCCIONS: Un cop elaborat, cal enviar el pòster a Delfí Cosialls Els pòsters rebuts s’exposaran a la Sala d’Actes del Palau Macaya el dia 14 de desembre de 2018 Mida del pòster DIN A1 de 594 mm × 841 mm Tipografia recomenada : - Títol: Arial de cos - Autor: Arial de cos - Contingut: Arial de cos Podeu inserir el logotip de la vostra organització al marge superior esquerra del document. CONCEPTES CLAU 1 Incorporacions o canvis substancials des del Tenen a veure amb la... 2. Lliçons apreses per la vostra Entitat des del dia 17 d’agost de Tenen a veure amb el... Millora de comunicacions (internes i externes) (7) Incorporació de noves àrees assistencials (6) Identificació de funcions professionals lligades al IMA (4) Criteris activació/desactivació (contacte) (4) Identificació de víctimes i familiars (SInf) (3) Incorporació del circuit d’atenció psicològica (3) Revisió del Pla (3) Suport social (2) Ajust de la resposta al nivell del incident (2) Espais i informació concrets per familiars (2) Gestió dels recursos i dels espais (2) Registre de víctimes i familiars (SInf) (5) Incorporació del circuit d’atenció psicològica (4) Identificació de funcions lligades al IMA (4) Ajust de la resposta al nivell del incident (3) Alliberar Cap de guàrdia (3) Coordinació amb ... (4) Pla de drenatge (2) Gestió del voluntariat (2) Contacte directe amb SEM (2) Participació de tothom (2) Gestió afectats espontanis Reforç d’Admissions Activació precoç Accés àgil als Centres Avaluació Seguretat Activació / desactivació Resposta inicial Comunicacions Comitè de crisi i Assistencial Punts de trobada de voluntaris Punt específic de triatge Col·laboració Inter Centre Docència MIR Formació 4. Apartat lliure. Les aportacions tenen a veure amb... 3. Aspectes que us resten per desplegar a data d’avui. Tenen a veure amb la... Facilitar l’arribada de professionals al Centre (2) Coordinació amb entitats externes a SISCAT (2) Formació específica (2) Coordinació i intercanvi d’informació entre Centres (2) Formació, difusió... comandaments i treballadors (12) Simulacre (4) Incorporar àrees específiques i completar escenaris (2) Drenatge Suport psicològic Identificació d’afectats Activació de professionals Multiculturalitat Coordinació Actuació en plètora Comunicacions Seguretat del personal Resposta ajustada a PROCICAT i estat del dia Escenaris de ‘màxims’ Gestió de la incertesa Paper del CUAP Coordinació territorial Llibertat de distribució SEM Activació / desactivació Presa de consciència

2 Aportacions amb més d’una menció en els Pòsters. Pòsters=14.
Evolució des de 2016: revisió i ajust a les lliçons apreses des del 17 d’agost de 2017. Aportacions amb més d’una menció en els Pòsters. Pòsters=14. CONCEPTES CLAU i2 5. Resum de resums Formació, difusió... comandaments i treballadors (14) Identificació de funcions professionals lligades al IMA (12) Identificació de víctimes i familiars (SInf) (9) Incorporació de l’atenció psicològica (8) Necessitat de coordinació territorial (8) Incorporació de noves àrees assistencials (8) Millora de les comunicacions (internes i externes) (8) Procés d’activació / desactivació (7) Ajust de la resposta al nivell del incident (6) Relació amb els mitjans de comunicació (5) Revisió del Pla (4) Facilitat i agilitat en l’accés IMA al Centre (3) Espais i informació concrets per familiars (2) Seguretat in extenso (2)


Descargar ppt "Aportacions amb més d’una menció en els Pòsters. Pòsters=14."

Presentaciones similares


Anuncios Google