La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Notes títols => Sol·licitud de diligència del títol Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 1 de març de 2017.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Notes títols => Sol·licitud de diligència del títol Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 1 de març de 2017."— Transcripción de la presentación:

1 Notes títols => Sol·licitud de diligència del títol Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 1 de març de 2017

2 Gestió de Sol·licitud de títol => Gestió de sol·licituds
Localització de l’alumne/a: cerca i selecció de l’estudiant Cal omplir els camps de l’apartat ”Diligència” dins la sol·licitud de títol, segons les dades aportades per l’estudiant, en el títol original emès per la universitat estrangera. En el cas que l’estudiant no disposi d’expedient a la UAB, cal realitzar el procés d’assignació expedient no sigma del títol (veure les instruccions publicades al manual Sigma de títols => enregistrament i lliurament de sol·licituds de títols originals). La diligència del títol és una etiqueta adhesiva que s’haurà d’enganxar en el revers del títol original emès per la universitat estrangera.

3 Gestió de Sol·licitud de títol => Gestió de sol·licituds
La sol·licitud de títol recull la informació facilitada per l’estudiant per a la tramitació de la diligència, segons el model adjunt.


Descargar ppt "Notes títols => Sol·licitud de diligència del títol Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 1 de març de 2017."

Presentaciones similares


Anuncios Google