La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Sempre que m’invoquis, t’escoltaré, et salvaré i tothom t’estimarà;

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Sempre que m’invoquis, t’escoltaré, et salvaré i tothom t’estimarà;"— Transcripción de la presentación:

1 Sempre que m’invoquis, t’escoltaré, et salvaré i tothom t’estimarà;
saciaré el teu desig de llarga vida. (Salm90) PRIMERA SETMANA DE QUARESMA

2 Perquè ho pots tot, tens misericòrdia de tothom i apartes la mirada dels pecats dels homes, perquè puguin penedir-se. És que estimes tot el que existeix i no et desagrada res del que has creat, ja que no has fet res sense estimar-ho. El poder de Déu és la misericòrdia El poder que impera en el nostre món és...

3 molt més abundosament s'ha estès sobre tots
El do no té comparació amb la falta, perquè si tants han mort per la falta d'un de sol, molt més abundosament s'ha estès sobre tots la gràcia de Déu i el do de la gràcia que ve per un sol home, Jesucrist. (Rm 5,15)

4 El desert il·lumina l'essencial.
En prescindir de tantes coses que ens lliguen, el cor vola cap a altres valors. L'amor de Jesús al seu Pare, l'endinsa en el desert i allà venç les temptacions egoistes de riquesa, honor i poder.

5 l'Esperit va conduir Jesús al desert... (Mt, 4,1)
El desert destria la veu alliberadora de l'Esperit, de la cridòria temptadora. En el desert, aparença de mort, S’hi gesta una nova vida... Monges de Sant Benet de Montserrat


Descargar ppt "Sempre que m’invoquis, t’escoltaré, et salvaré i tothom t’estimarà;"

Presentaciones similares


Anuncios Google