La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Àrea d’Afers Acadèmics

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Àrea d’Afers Acadèmics"— Transcripción de la presentación:

1 Àrea d’Afers Acadèmics
Adaptació a la nova normativa d’expedició dels títols Erasmus Mundus i altres modificacions informàtiques Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 28 de juny de 2013

2 PRINCIPALS MODIFICACIONS
Normativa aplicable: Ordre ECD/760/2013, de 26 de abril, per la qual s’estableixen els requisits d’expedició del títol del programa Erasmus Mundus. I les instruccions informàtiques trameses a les universitats del dia 27 de juny de 2013. Aquesta ordre ha comportat importants canvis en el fitxer de tramesa al Ministeri. Aquests canvis normatius afecten als estudis de Màster i de Doctor publicats en el RUCT com a programa conjunt Internacional Erasmus Mundus, quan el títols s’expedeixin per la Universitat espanyola. En aquest cas, s’haurà d’incloure la informació següent en la sol·licitud del títol: Universitat coordinadora o participant: s’ha de definir si la universitat que imprimeix el títol és coordinadora o participant del consorci Erasmus Mundus.

3 PRINCIPALS MODIFICACIONS
Universitats del Consorci: s’hauran de detallar totes les universitats participants del Consorci Erasmus Mundus. Universitats en les que s’han superat els requisits del programa conjunt internacional: aquesta dada s’informarà en el camp d’universitat participant. Crèdits ECTS: només aplica als Màsters Universitaris. Es detallarà el nombre de crèdits obtinguts en el Programa Conjunt Internacional. Mencions: només afectarà als Doctors. Es podrà incloure a banda de la menció “Cum laude” i “Doctor Internacional”, una nova menció denominada “menció de qualitat”. Camp de coneixement: en el cas dels Doctors, si escau.

4 PRINCIPALS MODIFICACIONS
En les noves instruccions informàtiques s’han realitzat altres canvis, com ara, la inclusió del codi de centre en la tramesa dels fitxers d’enviament al Ministeri. Arrel de les peticions de diverses universitats s’ha inclòs la combinació del codi d’universitat + codi de centre+ codi d’estudi. Canvi en la codificació de les especialitats corresponents als Màsters RD56 que comportarà una recodificació interna dels codis de títols, segons les noves taules trameses pel Ministeri. En aquest cas afecta especialment a les noves trameses d’alta de títols que des d’ara mateix ja no s’accepten pel Ministeri.

5 CONCLUSIONS El Ministeri implantarà tots aquests canvis informàtics a partir del dia 3 de juliol de 2013, raó per la qual, haurem d’esperar a disposar de l’adaptació de la nostra aplicació informàtica als nous requeriments establerts pel Ministeri. Aturada d’enviament de títols oficials adaptats a l’EEES fins a nou avís. Aquest canvi no afecta als títols anteriors a l’EEES.

6 ADAPTACIÓ A LA NOVA NORMATIVA ERASMUS MUNDUS
Gràcies per la vostra atenció.


Descargar ppt "Àrea d’Afers Acadèmics"

Presentaciones similares


Anuncios Google