La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL PALAU: ‘LA CASA DELS CANTS’

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL PALAU: ‘LA CASA DELS CANTS’"— Transcripción de la presentación:

1

2 EL PALAU: ‘LA CASA DELS CANTS’
Dijous, 15 de maig, h Eric Ericson Kammarkör Un dels millors cors del món visita el Palau amb un programa a cappella impactant: Brahms, Ligeti, Schönberg i Poulenc. Diumenge, 1 de juny, 18 h Cor de Noies de l’Orfeó Català Petit Palau La lluna parla; cants de la nit és el títol d’una vetllada musical que gira entorn de la màgia de la nit: descans, silenci, reflexió, perill i vida.

3 Raphael Pichön Pablo Heras-Casado CONSTEL·LACIÓ PALAU 100 PALAU 100
Dijous, 22 de maig, h Raphael Pichön El Barroc francès més brillant en una versió àgil i dinàmica de la mà del jove director i fundador de l’Ensemble Pygmalion. PALAU 100 Dilluns, 28 d’abril, h Pablo Heras-Casado En el seu debut al Palau, dirigirà l’Orquestra Barroca de Freiburg i estarà acompanyat de les veus de l’Orfeó Català i tres solistes de luxe: Faust, Queyras i Melnikov.

4 Benjamin Alard, clavecí
CONSTEL·LACIÓ PALAU 100 Dimarts, 1 d’abril, h Benjamin Alard, clavecí Petit Palau Integral de J. S. Bach Dimarts, 27 de maig, h Kristian Bezuidenhout, fortepiano Petit Palau Integral de Sonates de W. A. Mozart

5 Cuarteto Simón Bolívar
PALAU 100 CAMBRA Dimecres, 30 d’abril, h Cuarteto Simón Bolívar Sorgits de la tasca del mestre Abreu i el seu ‘Sistema’, els caps de secció de l’Orquestra Simfònica Simón Bolívar uneixen imaginació i energia. A TOT SWING! Dilluns, 5 de maig, 19 h La Locomotora Negra Temes estàndards del Song Book americà, del repertori de jazz clàssic i composicions de Ricard Gili.

6 CONCERTS FAMILIARS AL PALAU
6 d’abril, 12 h (FAMILIARS) i 22 d’abril, h (ESCOLES) Trencadís de cançons Els elements arquitectònics del Palau prenen vida amb una creativa proposta de cançó, poesia i dansa. Una esplèndida unió entre modernitat i tradició.

7 Banda Municipal de Música
MÚSICA I CINEMA Dilluns, 26 de maig, 19 h Banda Municipal de Música Tarda d'herois, aventurers, mags i criatures extraordinàries amb les músiques més emblemàtiques de John Williams. MÚSICA I LITERATURA Dissabte, 5 d’abril, 19 h La banda sonora dels llibres Vetllada d’encanteris i desafiaments simfònics amb la suite L’ombra del vent de Carlos Ruiz Zafón i Shéhérazade.

8 María Bayo, soprano PALAU 100 Dimarts, 3 de juny, 20.30 h
Les aromes de l’Alvèrnia de Canteloube, l’embruix de Mozart i l’evocació inspiradora de Ramon Humet.

9 RAIMON AL PALAU Dijous, 8 de maig, 21 h Diumenge, 11 de maig, 19 h
Recitals antològics amb els Cors de l’Escola Coral de l’Orfeó Català

10


Descargar ppt "EL PALAU: ‘LA CASA DELS CANTS’"

Presentaciones similares


Anuncios Google