La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

    SIGM@ Gestió d’expedients => Gestions individuals d’expedients => Introducció de pràctiques extracurriculars.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "    SIGM@ Gestió d’expedients => Gestions individuals d’expedients => Introducció de pràctiques extracurriculars."— Transcripción de la presentación:

1     Gestió d’expedients => Gestions individuals d’expedients => Introducció de pràctiques extracurriculars Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 1 de marc de 2017          

2 Menú => Gestió d’expedients => Gestions individuals d’expedients => Introducció de pràctiques extracurriculars Aquesta opció és la que permet la introducció de pràctiques extracurriculars a l’expedient de l’estudiant, en cap cas s’han d’introduir per reconeixement i transferència. Primer hem de cercar l’estudiant i seleccionar l’expedient. A continuació trobem aquesta pantalla:

3 Els camps que trobem en aquesta pantalla són els següents:
Any acadèmic: desplegable dels anys acadèmics/semestres. Es comprova que l’any seleccionat sigui igual o superior a l’any d’obertura de l’expedient. Descripció: Camp de descripció multiidioma per introduir la descripció de la pràctica. Camp obligatori. Data inicial i data final: Dos camps de text, un per a cada data. Es comprova que la data de finalització sigui posterior a la d’inici i que ambdues no siguin dates futures. Camps obligatoris. Hores: Nombre d’hores. Es comprova que sigui un número enter (sense decimals) i positiu. Camp opcional. Referència conveni: Número de referència assignat al conveni. Desc. Institució: Descripció de la institució on s’han realitzat les pràctiques. Camp obligatori. Tutor extern: Conjunt de camps que permeten introduir les dades del tutor de la pràctica. Es pot enregistrar el nom i cognoms del tutor extern a la UAB amb el format: Cognom1 Cognom2, Nom.


Descargar ppt "    SIGM@ Gestió d’expedients => Gestions individuals d’expedients => Introducció de pràctiques extracurriculars."

Presentaciones similares


Anuncios Google