La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯"— Transcripción de la presentación:

1 Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯

2 SETMANA SANTA

3 Diumenge de Rams

4 En entrar Jesús a Jerusalem, molta gent va començar a estendre els seus mantells pel camí; d'altres tallaven branques dels arbres i encatifaven el terra. La gent que anava davant d'ell i els qui seguien darrere cridaven: -Hosanna al Fill de David! Beneït el qui ve en nom del Senyor! Hosanna a dalt del cel! Quan hagué entrat a Jerusalem, tota la ciutat es va inquietar, i preguntaven: -Qui és aquest? La multitud responia: -Aquest és el profeta Jesús, de Natzaret de Galilea. Mt 21, 8-11

5

6 Entrada de Jesús a Jerusalem. Retaule s. XIIè. Sant Andreu de Sagàs
. Entrada de Jesús a Jerusalem. Retaule s. XIIè. Sant Andreu de Sagàs. Catalunya.

7 Dijous Sant

8 Mentre sopaven, Jesús prengué el pa, digué la benedicció, el partí i, tot donant-lo als deixebles, digué: -Preneu, mengeu-ne: això és el meu cos. Després prengué una copa, digué l'acció de gràcies i els la donà tot dient: -Beveu-ne tots, que això és la meva sang, la sang de l'aliança, vessada per tothom en remissió dels pecats. Us asseguro que des d'ara ja no beuré d'aquest fruit de la vinya fins al dia que begui vi nou amb vosaltres en el Regne del meu Pare. Després de cantar els salms, van sortir cap a la muntanya de les Oliveres. Mt 26, 26-30

9

10 Divendres Sant

11 Jesús els digué: -Aquesta nit, davant el que em passarà, tots vosaltres fallareu. Pere li va contestar: -Ni que tots fallin, jo no fallaré pas. Jesús li digué: -T'ho asseguro: aquesta mateixa nit, abans no canti el gall, m'hauràs negat tres vegades. Llavors Pere li diu: -Ni que em calgui morir amb tu, no et negaré. I tots els altres deixebles digueren el mateix.

12

13 Jesús és pres. Segle XIIè. Sagàs.
h f Jesús és pres. Segle XIIè. Sagàs.

14 Jesús va cridar amb tota la força:
Era ja cap al migdia... Jesús va cridar amb tota la força: -Pare, confio el meu alè a les teves mans. I havent dit això, va expirar.

15 Davallament de la Creu. Segle XIIè. Sagàs.
h f Davallament de la Creu. Segle XIIè. Sagàs.

16 Jesús! Tot s’ha acabat, saps? Perquè... Saps, Jesús? Eres un boig!
Aquells amics beneits que tenies es pensaven qui sap què! Tu ja els havies sentit parlar de qui seria el primer i el segon... I, sovint, et preguntaven quan arribaria aquell Regne que tu predicaves... Tot s’ha acabat, saps? Ara, caldrà enterrar-te i procurar que la llosa sigui ben ample, que la teva bogeria no pugui escapar-se. Perquè... Saps, Jesús? Eres un boig!

17 quan predicaves que l’únic que calia fer era «ESTIMAR»!
Eres ben boig, quan predicaves que l’únic que calia fer era «ESTIMAR»! No entenies res de «capital», d’«interessos», de «producció», d’«empresa», de «sous» i de «salaris»... I el món funcionava i funciona amb això, saps?, amb «executius agressius», amb «treballs temporals i malpagats», amb «suborns» i «blanqueig de diners»... Tot s’ha acabat, saps? Que t’enterrin d’una vegada i amb una llosa ben ample i pesada...

18 ¿Jo germà de l’immigrant, del desposseït,
Adéu Jesús, ves amb el teu Déu, el teu Pare, perquè nosaltres no serem mai germans. Quins acudits! ¿Jo germà de l’immigrant, del desposseït, del famolenc, del sidòtic, del sense sostre? Ja ho he dit: boig per tancar! Acabem-ho d’una vegada. Ja!

19 Però, les teves paraules eren boniques. Recordes?
-Feliços els pobres: és vostre el Regne de Déu! -Feliços els qui ara passeu fam: Déu us saciarà! -Feliços els qui ploreu: Déu us consolarà! -Feliços els humils: posseireu la terra! -Feliços els compassius: Déu us compadirà! -Feliços els nets de cor: veureu Déu! -Feliços els qui treballeu per la pau: Déu us anomenarà fills seus!

20 f f

21

22 Por todo esto, propongo que de hoy en adelante;

23 Jesús, Jesús de Natzaret, Jesús de la Galilea dels pagans,
sisplau, obre la llosa, surt un cop més, ho necessitem... Només tu tens paraules de VIDA. Recordes? Si el gra de blat, quan cau a la terra, no mor, queda ell tot sol, però si mor, dóna molt de fruit.

24 Perquè, ara, som nosaltres la llavor, oi?
Ja és primavera, Jesús! Ajuda’ns a donar fruit! Perquè, ara, som nosaltres la llavor, oi? Perquè, ara, som nosaltres els que hem de ser llum... i sal... i esperança!

25

26

27

28 BONA PASQUA, AMICS! ENS ESPERA!
Perquè tu i jo, nosaltres, podem treure la llosa i el podem fer ressuscitar... ENS ESPERA!

29 Catalonia PPT’S Arxiu musical: Dolannes.wav
ChristusFactusEstProNobis.wav Sense finalitat comercial – Ús privat. Suggeriments: Podeu visitar: Catalonia PPT’S

30 8 Per tornar a començar ESC Per acabar


Descargar ppt "Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯"

Presentaciones similares


Anuncios Google