La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PROGRAMA SUPERIOR DE GESTIÓ DE RISCOS FINANCERS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PROGRAMA SUPERIOR DE GESTIÓ DE RISCOS FINANCERS"— Transcripción de la presentación:

1 PROGRAMA SUPERIOR DE GESTIÓ DE RISCOS FINANCERS
(Preparació examen Financial Risk Manager de GARP)

2 OBJECTIUS Preparació de l'examen Financial Risk Manager (FRMTM) de la Global Association of Risk Professionals (GARP). Visió panoràmica i de detall de la gestió del risc d’una entitat financera, i dels usos interns del capital econòmic per a millorar l’assignació interna dels recursos. Funcionament de les eines i metodologies per mesurar riscos de mercat, de crèdit i operacionals.

3 PARTICIPANTS Gestors i col·laboradors en dept. de risc i mercats d’entitats financeres. Responsables financers i de control de riscos d’empreses no financeres. Analistes de risc de crèdit d’entitats financeres. Gestors de carteres i analistes. Professionals de tresoreria bancària. Consultors i analistes de risc en entitats de rating o de serveis financers. Professionals de societats gestores d’institucions d’inversió col·lectiva. Altres consultors, acadèmics i professionals vinculats a la gestió de riscos. Els participants requereixen, a priori, coneixements tècnics (matemàtics i estadístics), un nivell d’anglès de lectura apropiat així com un cert coneixement de l’operativa bancària dels mercats financers, els seus productes i terminologia dels instruments financers.

4 TEMARI Fonaments de Gestió del Risc Probabilitat i Estadística
Mètodes de Simulació Equities, Divises i Mercaderies Instruments de Renda Fixa Derivats Financers Tipus de Riscos i identificació de Factors de Risc Risc de Mercat: Metodologies VaR Risc de Mercat: Backtesting i Stress Testing Risc Crèdit I: Mètodes Actuarials Risc Crèdit II: Mètodes Mark to Market Models Comercials de Risc de Crèdit Exposició creditícia Derivats de Risc de Crèdit risc Operacional Risc Sobirà i avaluació de Risc País Gestió Integral del Risc Hedge Funds Nou Acord de Capitals: Basilea II i Basilea III Estudi de casos reals

5 PROFESSORAT Directors: David Espiga Garrofé, Planificació i Capital, CaixaBank Professorat El quadre de professors està format per reconeguts professionals de la indústria i consultoria financera així com d'entitats i organismes de supervisió i regulació bancària l'activitat dels quals es focalitza en el mesurament, gestió i control de riscos financers.

6 * 25 % de descompte en els següents casos:
PROGRAMACIÓ Abril 2018 – Abril 2019 Aules IEF Av. Josep Tarradellas, 123, 2a pl. Divendres de 16:30h a 21h, i algun dissabte de 9h a 13:30h 5.000 euros (*) No inclou els drets d’examen FRM * 25 % de descompte en els següents casos: Alumnes, ex alumnes i empleats membres de les entitats que formen el Patronat de l’IEF Socis individuals i empleats d'empreses que siguin socis protectors del Club de Gestió de Riscos d'Espanya.

7 AVALUACIÓ I DIPLOMA Avaluació
Proves tipus test (en anglès) corresponent als nivells 1 i 2 previstos per a la certificació FRMTM, que servirà d’aprenentatge davant l’examen oficial. Diploma Els participants que hagin obtingut la qualificació d’apte en el tests i hagin assistit com a mínim al 80% de les sessions, rebran el Diploma Superior en Gestió de Riscos Financers atorgat per l’Institut d’Estudis Financers i el Club de Gestió de Riscos d’Espanya.

8 INSCRIPCIÓ DOCUMENTACIÓ Completar formulari inscripció Adjuntar CV actualitzat VALORACIÓ De la candidatura per la direcció del programa i reserva prèvia de la plaça ADMISSIÓ Comunicació del resultat de l’admissió i pagament de la matrícula del curs

9 PROGRAMA SUPERIOR DE GESTIÓ DE RISCOS FINANCERS
(Preparació examen Financial Risk Manager de GARP) Més informació i contacte: Institut d’Estudis Financers Tel Més informació i contacte: Club de Gestió de Riscos d’Espanya


Descargar ppt "PROGRAMA SUPERIOR DE GESTIÓ DE RISCOS FINANCERS"

Presentaciones similares


Anuncios Google