La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Andreu Baiget - Eva Marimon Antoni Peris - Alba Brugués

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Andreu Baiget - Eva Marimon Antoni Peris - Alba Brugués"— Transcripción de la presentación:

1 Andreu Baiget - Eva Marimon Antoni Peris - Alba Brugués
CASAP Can Bou CALASS BRUSELES 2008 Andreu Baiget - Eva Marimon Antoni Peris - Alba Brugués Laurentino Martí

2 CASAP Can Bou CASAP (Can Bou) Qui Som? Som un equip d’atenció primària gestionat pel consorci CASAP a Castelldefels. Apostem per la innovació i la màxima interactuació entre l’usuari i el centre. La pàgina web és una eina molt útil per potenciar: la comunicació amb la població l’activitat complementària l'accessibilitat als serveis

3 Primers passos per la creació d’una web
CASAP Can Bou Primers passos per la creació d’una web Plantejament (Quin tipus de gent veurà la meva web?) Disseny (Moltes vegades el millor disseny és el més simple) Contingut (Informació i Documentació que l’usuari pugui necessitar) Estructura (Definir una estructura clara i on tot estigui lògicament organitzat) Si aquests punts es fan correctament i amb cura, el resultat serà un usuari satisfet i content amb el nostre portal on el més important és que estigui ben organitzat i tingui un disseny atractiu.

4 DISSENY Hi han uns quants punts a tenir en compte: COLORS:
CASAP Can Bou DISSENY Hi han uns quants punts a tenir en compte: COLORS: El blau i el blanc són els colors predominants de la nostra imatge corporativa així que els utilitzarem per a que l’usuari ens identifiqui. ESQUEMA: Utilitzarem un esquema molt simple i clar de manera que sempre es veuran les mateixes opcions i únicament canviarà la part de contingut. ALTRES: El tipus de lletra ha de ser el mateix a tota la web. Les imatges han de pesar poc (kb) sinó la pàgina trigarà molt a carregar.

5 CONTINGUT i ESTRUCTURA
CASAP Can Bou CONTINGUT i ESTRUCTURA El contingut i l’estructura van relacionats: La documentació que presentem al nostre web estarà en format PDF, reconegut com un Estàndard Formal Obert per l’Organització Internacional de Normalització (ISO). L’estructura es defineix mitjançant aquest organigrama. A CASAP B CONSORCI CASAP B1 (Antoni) B2 (Alba) B3 (Tino) B4 (Consell Rector) B5 ICS B6 Ajuntament Castelldefels Link a memoria C EAP Can Bou C1 Fitxa amb foto personal EAP D Relacions Institucionals D1 ICS D2 Ajuntament Castelldefels D3 ALTRES E Comunicacions G Recerca G1 Guies Cliniques G2 Publicacións G3 Projectes de Recerca G4 Comunicacións Orals i Ponencies G5 Pòsters F SERVEIS Serveis Públics F1 Navegador F3 Informació Centre F5 Cartera de Serveis Serveis Complementaris F5 Acupuntura F6 Odontologia F7 Logopèdia F8 Podologia F9 Psicologia F10 Ioga F11 Atenció al viatger

6 Definim resolució del web i els colors
CASAP Can Bou CREACIÓ DE LA WEB (1) Definim resolució del web i els colors Resolució: 1024 x 768 Colors: blanc i blau

7 CASAP Can Bou CREACIÓ DE LA WEB (2) Posicionar imatge corporativa (encapçalament) i dades de contacte (peu de pàgina) Imatge Corporativa: anagrama amb contrast de colors Dades de Contacte: Adreça i Telèfon

8 CASAP Can Bou CREACIÓ DE LA WEB (3) Definir l’ubicació dels botons que portaran a cada secció i seran els eixos de navegació del nostre web. Aprofitarem l’espai central superior per ubicar els botons MÉS IMPORTANTS

9 CASAP Can Bou CREACIÓ DE LA WEB (4) L’espai central és l’únic que anirà canviant segons el contingut a mostrar. D’aquesta manera fem una navegació ràpida i clara. En tot moment l’usuari sabrà on està. A la pàgina principal destinem aquest espai a anuncis d'interès (serveis complementaris, campanyes sanitàries..)

10 CASAP Can Bou CREACIÓ DE LA WEB (5) L’espai que ens queda l’omplim amb una imatge de l’entrada del centre amb una frase adequada per l’àmbit sanitàri En un futur ho aprofitarem per crear noves seccions i ubicar els botons.

11 Presentació de l’Equip del Centre amb una foto de grup.
CASAP Can Bou EQUIP Presentació de l’Equip del Centre amb una foto de grup. EQUIP CAN BOU: fotos del treballadors, horaris i formulari de contacte. Es pot buscar al treballador clicant sobre del servei o bé utilitzant l’opció recerca. Foto, Càrrec o servei al que pertany, consulta, planta, horari i una opció de contacte que porta a un formulari.

12 CASAP Can Bou SERVEIS Es podria dir que és la part més important ja que és on descrivim totes les activitats del centre afegint la part complementaria. Horaris Com demanar hora Com arribar Explicació tipus de visita DRETS I DEURES dels pacients. Cartera de Serveis Interns Cartera de Serveis Externs Preparacions de proves S’ha de diferenciar clarament els serveis públics dels complementaris ja que poden donar moltes confusions.

13 CASAP Can Bou COMUNICACIONS Destinat a comunicar als usuaris les Campanyes Sanitàries, els nous números de la revista del centre FerSalut i Enllaços d'Interès pel pacient.

14 Entitats proveidores i relacions institucionals
CASAP Can Bou ALTRES PANTALLES Consorci CASAP Entitats proveidores i relacions institucionals Recerca

15 El formulari de contacte és molt important.
CASAP Can Bou COM ARRIBAR / CONTACTE Destinat a comunicar als usuaris les Campanyes Sanitàries, els nous números de la revista del centre FerSalut i Enllaços d'Interès pel pacient. Mapa de situació del centre vinculat a GoogleMaps© per poder consultar l’itinerari a seguir, etc Formulari de contacte, per fer suggeriments del web i posar-se en contacte amb el centre. El formulari de contacte és molt important.

16 Moltes gràcies! Muchas gracias! Muito Obrigado Grazie Mille
CASAP Can Bou Cognoms, Nom Cognoms, Nom Cognoms, Nom Merci Beaucoup! Moltes gràcies! Muchas gracias! Muito Obrigado Grazie Mille Multumesc Foarte Mult


Descargar ppt "Andreu Baiget - Eva Marimon Antoni Peris - Alba Brugués"

Presentaciones similares


Anuncios Google