La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Bando Municipal Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Actividades para las personas.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Bando Municipal Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Actividades para las personas."— Transcripción de la presentación:

1

2 Bando Municipal Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Actividades para las personas mayores: Ocio y Tiempo Libre. Bienestar Social. Nuevas Tecnologías. Deportes y Salud.

3 Bando Municipal AULA D'ESTUDI CENTRE SOCIAL A partir del DIA 16 DE MAIG L'HORARI D'ESTUDI S'AMPLIARÀ DES DE LES 15:00 h. FINS A les 24:00 h. DE DILLUNS A DIVENDRES I FINALITZARÀ EL DIA 10 DE JUNY. AULA DE ESTUDIO CENTRO SOCIAL A PARTIR DEL DÍA 16 DE MAYO EL HORARIO DE ESTUDIO SE AMPLIARÁ DESDE LAS 15:00 h. HASTA LAS 24:00 h. DE LUNES A VIERNES Y FINALIZARÁ EL DÍA 10 DE JUNIO.

4 Bando Municipal

5

6 La nova App de l’Ajuntament. On podràs conèixer l'Agenda Cultura, farmàcies de guàrdia, notícies d'interès i demanar cita prèvia a l'Ajuntament. La nueva App del Ayuntamiento. Donde podréis conocer la Agenda Cultura, farmacias de guardia, noticias de interés y pedir cita previa en el Ayuntamiento.

7 Bando Municipal Ja està l'agenda del Dau amb noves activitats! Horari Dau: divendres de 17h a 21h, *exceptuant, les activitats programades per a dissabte que s'informarà properament. També es fa saber que aquest divendres es començarà a repartir el carnet d'usuari/a del Dau. Qui fins ara no s'haja pogut inscriure, que No es preocupe, ho podrà fer allí mateix!. Ya está la agenda de El Dau con nuevas actividades! Horario Dau: viernes de 17h a 21h, exceptuando, las actividades programadas para sábado que se informará próximamente. También se hace saber que este viernes se empezará a repartir el carné de usuario/a de El Dau. Quien hasta ahora no se haya podido inscribir, que No se preocupo, lo podrá hacer allí mismo!.

8 Bando Municipal Dóna Sang Dijous 12 de Maig de 17 a 21 h. Al Centre Social. Dona Sangre Jueves 12 de Mayo de 17 a 21 h. En el Centro Social.

9 Bando Municipal Pots consultar la farmacia de guardia diariamemt

10 Bando Municipal Recogida de enseres viejos Todos los lunes por la tarde Avisos :tlf:962417454 De 10h a 14h Arreplega d'efectes vells Tots els dilluns a la vesprada Avisos: tlf:962417454 De 10h a 14h

11 Bando Municipal

12 Primavera al Centre Cultural. Des de la Regidoria de Cultura estem preparant la programació de primavera de cinema i teatre que en breus dies desvelarem. Primavera en el Centro Cultural Desde la Concejalía de Cultura estamos preparando la programación de primavera de cine y teatro que en breves días desvelaremos.

13 Bando Municipal Fases de Ascenso a 1ª Nacional 13, 14 y 15 de mayo en el Pabellón Municipal de Alcàsser. Fases d’Ascens a 1ª Nacional 13, 14 i 15 de maig al Pavelló Municipal d’Alcàsser

14 Bando Municipal Jueves 12 de mayo a las 19:00h, Centro Cultural TALLER DISCOFORUM POR LA IGUALDAD. Dijous 12 de Maig a les 19:00h, Centre Cultural TALLER DISCOFORUM PER LA IGUALTAT.

15 Bando Municipal SABADO 14 DE MAYO 34 Media Maratón de Alàsser. DISSABTE 14 DE MAIG 34 Mitja Marató d’Alcàsser

16 Bando Municipal 20 de mayo a las 22:30h, En el Centro Cultural “Tartuf” de la Cia. Teatre l’Abast. 20 de maig a les 22:30,h al Centre Cultural “Tartuf“ de la Cia. Teatre l’Abast.

17 Bando Municipal 20 de mayo a las 19:30h, En el Centro Cultural Presentación del libro “Maestros de la República” de Wilson Ferrús. 20 de maig a les 19:30h, al Centre Cultural Presentació del llibre "Mestres de la República" de Wilson Ferrús.

18 Bando Municipal S'han publicat les bases reguladores de la borsa d'ocupació per a socorristes i monitors de natació. El termini d'inscripció es fins al 24 de maig. Es poden consultar en www.alcasser.es i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament. Se han publicado las bases reguladoras de la bolsa de ocupación para socorristas y monitores de natación. El plazo de inscripción será hasta el 24 de mayo. Se pueden consultar en www.alcasser.es y en el tablón de anuncios del Ayuntamiento.

19 Bando Municipal La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcàsser informa que s’obri termini de matrícula per al curs 2016-2017 en la Escoleta Infantil Municipal del 9 al 19 de Maig. Les sol·licituds es presentaràn en el Registre d’entrada del Ajuntament d’Alcàsser de 9:00 a 14:00 hores. La Concejalía de Educación de Ayuntamiento de Alcàsser informa que se abre plazo de matrícula para el curso 2016-2017 en la Escoleta Infantil Municipal del 9 al 19 de Mayo. Las solicitudes se presentarán en el Registro de Entrada del Ayuntamiento de Alcàsser de 9:00 a 14:00 horas.

20 Bando Municipal Club caçadors d'Alcásser comunica als srs. socis que el pròxim 15 de maig en el camp de tir de Catarroja tindrà lloc la tirada de “Pichón a brazo”, a partir de les 10:30 del matí. Club cazadores de Alcásser comunica a los sres. socios que el próximo 15 de mayo en el campo de tiro de Catarroja tendrá lugar la tirada de “Pichón a brazo”, a partir de las 10:30 de la mañana.

21 Bando Municipal L'Alcàsser C.F veterans informen que el pròxim dissabte 14 de Maig a les 16:00 hores en el Camp del Pla tindrà lloc el ultim partit de lliga Alcàsser-J.Picanya, al qual el nostre Equip guanyant es proclamara campió de Lliga una temporada mes. EL Alcàsser C.F veteranos informan que el próximo sábado 14 de Mayo a las 16:00 horas en el Campo del Pla tendrá lugar el último partido liga Alcàsser-J.Picanya, el cual nuestro Equipo ganando se proclamara campeón de Liga una temporada mes.

22 Bando Municipal S’informa a la població que el próxim diumenge 15 de Maig es Jugarà partit de promoció ascens a preferent entre l’Alcàsser C.F contra Els Serranos a les 12:00h del mati, es prega máxima asistencia per al suport de l’Equip. Se informa a la población que el próximo domingo 15 de Mayo se jugará partido de promoción ascenso a preferente entre el Alcàsser C.F contra Los Serranos a las12:00h de la mañana, se ruega máxima asistencia para el apoyo del Equipo.

23 Bando Municipal L’Associació d’ames de casa han organitzat un viatge a Andorra, amb eixida el dia 10 de juny a les 5 del mati fins al dia 12 de juny per la vesprada, visitant el Santuari de Meritxell. Per apuntar-se passar els dimecres de 5 a 7 de la vesprada per la sede de la casa de la Dona o per la Junta. La Asociación de Amas de casa han organizado un viaje a Andorra, con salida el día 10 de junio a las 5 de la mañana hasta el día 12 de junio por la tarde, visitando el Santuario de Meritxell. Para apuntarse pasar los miércoles de 5 a 7 de la tarde por la Sede de la casa de la Mujer o por la Junta.

24 Bando Municipal Es comunica que les llistes del cens electoral estan exposades al public des del 9 al 16 de maig, en l'oficina municipal en horari de 9 a 14 hores. Se comunica que las listas del censo electoral están expuestas al público desde el 9 al 16 de mayo, en la oficina municipal en horario de 9 a 14 horas.

25 Bando Municipal V EDICIÓ “MESURA I MOSSET” ABRIIL 2016. Tapa Guanyadora: Dolce De la cafeteria Dolce Vita V EDICIÓN “MESURA I MOSSET” ABRIIL 2016. Tapa ganadora: Dolce De la cafeteria Dolce Vita


Descargar ppt "Bando Municipal Activitats per a les persones majors Oci i Temps Lliure. Benestar Social. Noves Tecnologies. Esport i Salut. Actividades para las personas."

Presentaciones similares


Anuncios Google