Gravitacions Fa aquestes formes amb paper o feltre i juga amb el moviment.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
ELS COLORANTS NATURALS DORIGEN VEGETAL Un repte agrícola, una font de colors des de lantiguitat fins el segle xx.
Advertisements

ESCULTURA Segle XX.
Lances sobre delfines 1990 IATTC – Observ - CIAT.
Trabajo realizado por: Víctor Hugo Capoeira 1ºB
INSTITUTO DE INVESTIGACION EMPRESARIAL DEL FUTURO, A.C.
ESCOGER HOY....
1 dAbril de 2005 L. Marzal SEMSA. 1 dAbril de 2005 L. Marzal SEMSA El transport secundari i nterhospitalari.
Anàlisi duna obra dart ESCULTURA. Definicions: ESCULTURA Acció dexecutar obres dart tridimensionals, bé exemptes, bé en relleu Acció dexecutar obres dart.
Instrucciones de Estudios de física a través de Edcanvas.
GÉNERO LÍRICO.
Pasado, Presente y Futuro del paseo a la reforma
Plazas de Barakaldo Maitane Aldama González 2º BACHILLERATO B HISTORIA 2010.
E L B O L S Ó N – P R O M O C I Ó N S O C I A L.
Albacete, una ciudad importante
Ciudad del sur de Alemania. Conocida por tener la Catedral más alta de Europa, además de ser la ciudad natal de Albert Einstein.
1 ESTRUCTURA Y CIMENTACIÓN
M I ESCAPADA A B ARCELONA. E L VIAJE Con Ryanair de Budapest Ferihegy a Barcelona el Prat vuelo de bajo coste (~ 8000 HUF por persona) Salida: 6:25 ;
HOTEL MA PUERTA DE LOS ALJIBES: CATEGORÍA: CUATRO ESTRELLAS DIRECCIÓN:Avenida de Pulianas, GRANADA SITUACIÓN Nuevo hotel, inaugurado en 2009,
VACACIONES POR ESCOCIA En cierta ocasión, una familia inglesa, pasaba unas vacaciones en Escocia, y en uno de sus paseos, observó
RETRATO A MI ESPOSA Nº 501 AÑO: MEDIDAS : INACABADO PROPIEDAD DE LA FAMILIA GENE.
Madrid paso a paso Imágenes del siglo pasado.
Nuestros inicios.
Hace referencia a cualquier proceso o fenómeno relacionado con los aspectos sociales y culturales de una comunidad o sociedad. De tal modo, un elemento.
Edificio adonde la gente va para ver una película.
I JUEGOS MEXICO ATLETAS 3 PAISES 9 DEPORTES.
5 d e d i c i e m b r e / 2 6 d e e n e r o
BrazilianSoccerSkills.com Pelé vs. Maradona.
1
Peregrinación con la Cruz y la Biblia
Continuar con un click del mouse Brasil ganó su última copa mundial en 1994, antes que eso, ganaron el mundial en Suma 1970 más 1994, te dará 3964.
OS CINCOS GRANDES LENDAS DO FUTBOL.
JORNADAS MUNDIALES DE LA JUVENTUD
LA MATÈRIA.
bety Si yo cambiara mi manera de actuar ante los demás, les haría felices. Si yo cambiara mi manera de actuar ante los demás, les haría felices. bety.
Diabetis La diabetes es una enfermedad en la que los niveles de glucosa (azúcar) de la sangre están muy altos. La glucosa proviene de los alimentos que.
ESCULTURA Segle XX. Obres Modernisme i simbolisme: Desconsol de Llimona Modernisme i simbolisme: Desconsol de Llimona Cubisme i expressionisme: El profeta.
Simon Estrada y Juliana Tascon
Parque de Vigeland Oslo.
BARCELONA gótica y modernista (María).
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
L´energia.
ENERGIA Energia és allò capaç de transformar la matèria.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Arquitectura racionalista espanyola
Tema 6: L’ENERGIA.
BARCELONA -55 LES JOIES DE LA CIUTAT - LAS JOYAS DE LA CIUDAD - 1
L'ART GREC.
Us proposem no tocar el ratolí i gaudir-ne
L’Eliana Solidària.
EL PROFETA Pablo Gargallo Escultura segle XX.
ELS COLORS AMB JOAN MIRÓ
ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada.
Proposta 1.
C a c e r e s Ciudad Medieval Mayo 2004-JCA.
Palau dels comptes de Pignatelli
TORRES DE DEFENSA A BEGUR.
ETAPA CLÀSSICA ES DESENVOLUPA DEL S.V a.C AL IV a.C
MUTACIÓ Eduardo Chillida Escultura segle XX.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ.
Plaça del rei (Barcelona)
IV Part Música Catalana d’avantguarda “Epigrames” de Benet Casablanques (composició 2003) Monges de Sant Benet de Montserrat.
Salvador DALÍ.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Maria i Mariona.
ACTIVITAT 6.
La ciudad.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Capitulo 1 El mas importante de la vida.
realizado por: MARTINA M.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Transcripción de la presentación:

Gravitacions Fa aquestes formes amb paper o feltre i juga amb el moviment.

Mutació E. Chillida Escultura abstracta realitzada entre 1959 i 1963 en acer forjat. Actualment es troba exposada a la Galeria Maeght de París. En l'obra de l'artista basc, de jove porter de la Real Sociedad i desaparegut el 19 d'agost de 2002, tenen tanta importàcia la matèria com el buit

Yunque de sueño E. Chillida (1962)

Topos V E. Chillida Situada en el centro del barrio gótico de Barcelona en la plaza del Rey.Barcelona Con motivo de una exposición que la Fundación Miró dedicó a Chillida en el año 1986, el ayuntamiento de Barcelona, adquirió la escultura Topos V. Por indicación del propio escultor se colocó en la plaza del Rey, donde destaca entre los edificios medievales del Palau Reial Major, la capilla de Santa Ágata y el Museo de Historia de la Ciudad, junto al cual está emplazada, creando un contraste entre los siglos que separan las construcciones de la plaza con la época de la escultura. La escultura es de hierro con forma geométrica de un ángulo diedro, cerrado por dos lados con remate de semicircunferencias que la relacionan con arcos de medio punto de cierto aire medieval. Sus medidas son de 2,10 X 2,37 X 1,70 metros. Fundación Miró1986Palau Reial Majorcapilla de Santa ÁgataMuseo de Historia de la Ciudad diedro

Chillida Leku ( Hernani)

Chillida Leku (interior) Des de setembre del 2000 Chillida Leku mostra 42 escultures disperses per la finca i 120 obres entre figures menors, gravitacions i dibuixos dins la casa del segle XVI. Es tracta d un projecte que Eduardo Chillida havia pensat durant 18 anys i que al final va materialitza a Hernani.

Elogi de laigua E.Chillida(1987) Escultura ubicada al Parc de la Creueta del Coll, a Barcelona. Els materials emprats són el formigó i l'acer. Es tracta d'un forjat de formigó amb forma d'urpa suspès damunt d'un estany per tirants d'acer. El tema és de tipus al·legòric i s'emmarca dins l'extens treball d'obra pública que va realitzar l'escultor basc.

Elogi de lhoritzó E. Chillida(1990) Domina el promontori del Cerro de Santa Catalina ( L Atalaia), a Gijón, Principat d AstúriesGijón Principat d Astúries

Homenatge a Balenciaga E. Chillida (1990)

Homenatge a Braque E. Chillida (1990)

La profunditat és laire E. Chillida (1991)

Buscant la llum E. Chillida (1991)

Harri IV E. Chillida (1993)

Vista parcial de Chillida Leku Escultura feta de formigó on es pot apreciar un dels clàssics signes que Chillida solia emprar en les seves obres i que feia entrar el buit dins l'escultura

La profunditat de laire E. Chillida (1998) Obra en pedra granítica (detall)

Projecte de Tindaya (1998) Té un origen poètic i una intenció dimpresència. Agafa un vers de Jorge Guillén «Lo profundo es el aire»,i després vol consagrar lexistència del buit, lesperit intern duna muntanya o duna matèria. Deia : «Es uno de los proyectos más importantes de mi vida, pero hay unos señores, por llamarles de alguna manera, que no quieren hacerlo. No me lo trago reflexionaba en alta voz, y mientras no se acepte con claridad no se hará».

Consell a lespai VIII E. Chillida (2000)