La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI III Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI III Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que."— Transcripción de la presentación:

1 JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI III Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que trobareu en aquests rectangles blancs. Un cop enllestides les podeu esborrar, de tal manera que no es vegin en la projecció que fareu.

2 LA PART ALTA de Tàrrraco comptava amb tres grans edificis públics. ITINERARI III Col·loqueu cadascuna de les parts als rètols: PLAÇA DE RESPRESENTACIÓ, PLAÇA DE CULTE, CIRC i CONCILI PROVINCIAL.

3 LES FUNCIONS de les dues places eren: ITINERARI III Completeu els rectangles amb la informació que teniu.

4 LA TORRE DEL PRETORI es trobava a l’angle.... de la plaça... ITINERARI iii Completeu la informació. Poseu una fotografia vostra i marqueu-hi les diferències per a comparar-les en aquests 100 anys.

5 LES..... PILASTRES adornaven els murs interns de la plaça ITINERARI iii Completeu la informació. Poseu el rectangle on correspongui. Relacioneu les dues imatges amb fletxes. Podeu substituir la foto per una de vostra.

6 ELS ARCS DE DESCÀRREGA servien per a... ITINERARI iii Completeu la informació. I poseu cada fletxa al lloc correcte.REBRANCA TIMPÀ COIXÍ DOVELLA ARC DESCÀRREGA SALMER LLINDA CLAU

7 També hem trobat COLUMNES i una ESCULTURA representant... ITINERARI iii Completeu la informació. I poseu les vostres fotografies.

8 L’itinerari que hem fet ens ha permès de veure diferents restes de la PLAÇA DE REPRESENTACIÓ DEL CONCILI PROVINCIAL ITINERARI iii Uniu cada imatge a la zona que li correspon, amb una fletxa. Si voleu, poseu les vostres fotografies.

9 LA PLAÇA DE REPRESENTACIÓ era de grans dimensions... ITINERARI iii....m.....m.....m.....m. Completeu les mides indicades. Situa la forma de l’antiga plaça sobre els carrers actuals (en taronja)

10 Al carrer Merceria hem localitzat... ITINERARI iii Poseu les fotografies que heu fet i completeu la informació.

11 El recorregut final ha estat: ITINERARI iii Marqueu l’itinerari realitzat.


Descargar ppt "JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI III Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que."

Presentaciones similares


Anuncios Google