La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI iv Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI iv Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que."— Transcripción de la presentación:

1 JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI iv Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que trobareu en aquests rectangles blancs. Un cop enllestides les podeu esborrar, de tal manera que no es vegin en la projecció que fareu.

2 La ciutat de Tàrraco va comptar amb una MURALLA de prop de 4500 m. ITINERARI iv Resseguiu el perímetre de la muralla

3 Actualment, en resten 1200, en la denominada part alta. ITINERARI iv Resseguiu el perímetre de la muralla que encara és visible. I en un altre color, marqueu el tros que heu fet.

4 L’ESTRUCTURA INTERNA de la muralla es composa: ITINERARI iv Poseu els noms als requadres: carreus, megàlits, terra i pedres i mur de lligament i identifiqueu-ho també a la fotografia.

5 EL PAS DE RONDA era ITINERARI IV Expliqueu què era el pas de ronda i per a què servia. PAS DE RONDA

6 EL PRETORI era un edifici : ITINERARI IV Completeu la frase superior i uneix cada foto a l’indret que li correspongui. Si voleu podeu posar una foto vostra. 123456

7 LES PORTELLES servien per a... i estaven formades per... ITINERARI IV Completeu la frase superior i expliqueu el significat de les parts de la portella. Després, uniu-les amb la zona correcta. Si voleu podeu posar una foto vostra.REBRANCA LLINDA MEGÀLIT

8 Sobre la muralla s’han construït cases... ITINERARI IV Completa la frase superior i col·loca cada foto de la pàgina següent, a l’indret que li correspongui, mitjançant números.

9 Com que la pedra usada era molt feble, al llarg del temps... ITINERARI IV Expliqueu les imatges i situeu-les a la muralla.

10 L’ESTRUCTURA EXTERNA està formada per: ITINERARI IV Col·loqueu els rètols al lloc adequat i completeu-ne l’explicació.MEGÀLITS CARREUS Pedres...

11 En aquest fragment, resten les marques de.... I també s’observa... ITINERARI IV Completa la frase i marca a la imatge la rampa i el pas de ronda. Si voleu poseu una foto vostra.

12 Com hem dit, l’estructura interna de la muralla era.... I estava formada per... ITINERARI IV Completa la frase i marca a la imatge les parts de pedra i el farciment intern. Indica també les mesures que en faria cada part.

13 El recorregut final ha estat: ITINERARI IV Marqueu l’itinerari realitzat.


Descargar ppt "JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI iv Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que."

Presentaciones similares


Anuncios Google