La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

UNA ESTRENA TUMULTUOSA Documents per a una reconstrucció.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "UNA ESTRENA TUMULTUOSA Documents per a una reconstrucció."— Transcripción de la presentación:

1 UNA ESTRENA TUMULTUOSA Documents per a una reconstrucció

2 L'escàndol social que va acompanyar l'estrena de l'obra a París el 1913, va ser originat tant per la revolucionària música de Stravinski com per la no menys estranya per al seu temps coreografia de Nijinski. Els decorats i vestuari de Roerich, completament allunyats de qualsevol semblança amb el ballet clàssic, també hi van contribuir.

3 Fruit d’una llarga de recerca, la coreògrafa Millicent Hodson i el musicòleg Kenneth Archer van fer una proposta de reconstrucció d’aquella coreografia original a partir de tots els documents de què podien disposar: anotacions, fotografies, records de protagonistes i espectadors, o els propis dissenys de Roerich.

4 Roerich: Els decorats

5 Roerich: El vestuari

6 Marie Rambert: Anotacions

7 Ja que, com és natural, no podem disposar de cap enregistrament del que va passar en aquella "memorable" nit d’estrena, podem veure el resultat de la recerca de Hodson i Archer a l’enllaç amb “youtube” que teniu al blog. La seva proposta de reconstrucció és el més fidel possible a la que podien haver estrenat Stravinski, Nijinski, Roerich, Monteux i Diaghilev....i, per descomptat, va ser molt més ben rebuda en la seva reestrena a Los Angeles, el setembre del 1987.


Descargar ppt "UNA ESTRENA TUMULTUOSA Documents per a una reconstrucció."

Presentaciones similares


Anuncios Google