La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

QUÈ PASSA AMB L’AIGUA DE L’ESTANY?. L’ESTANY DE BANYOLES ÉS UN BÉ COMUNAL. COM A TAL L’AJUNTAMENT ÉS EL GESTOR D’AQUEST I ELS BANYOLINS I BANYOLINES SÓN.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "QUÈ PASSA AMB L’AIGUA DE L’ESTANY?. L’ESTANY DE BANYOLES ÉS UN BÉ COMUNAL. COM A TAL L’AJUNTAMENT ÉS EL GESTOR D’AQUEST I ELS BANYOLINS I BANYOLINES SÓN."— Transcripción de la presentación:

1 QUÈ PASSA AMB L’AIGUA DE L’ESTANY?

2 L’ESTANY DE BANYOLES ÉS UN BÉ COMUNAL. COM A TAL L’AJUNTAMENT ÉS EL GESTOR D’AQUEST I ELS BANYOLINS I BANYOLINES SÓN ELS PROPIETARIS. DURANT EL PLE EXTRAODINÀRI NO ES PODIEN FER PRECS NI PREGUNTES. LA INFORMACIÓ HA ESTAT ESCASSA. Extracció màxima: 10.000m3/dia Actualment: 6.000m3/dia El passat dimecres 10 de novembre va tenir lloc a l’Ajuntament un Ple Extraordinari on es va aprovar, amb els vots de CiU i PSC, de manera inicial, la creació d’una empresa mixta per gestionar el subministrament de l’aigua a Banyoles fins al 2060. En el mateix Ple s’aprova amb els vots dels partits al govern, una declaració institucional on es manifesta que la deu de Lio és bé comunal.

3 Ajuntament de Banyoles Augment del cànon (del 15 al 20%) Anticipació de 2.700.000€ del cànon corresponent a 50 anys en els pròxims 6 anys. 20% benefici per la propietat de les accions. CONVENI Aigües Banyoles Monopoli per 50 anys. No hi haurà concurs públic Possibilitat d’una OPA Benefici asegurat No té límit d’etracció Més inversió? EL CONVENI EN POQUES PARAULES

4 REBUT DE L’AIGUA EL PREU DEL REBUT, pujarà un 2% per sobre de l’IPC cada any per un temps indeterminat. Amb aquest rebut pagarem: depuració, subministraments, conservació i reparació del serveis. Inversions: ampliació de la xarxa (finançament bancari:5.2%) Cànon: percentatge per l’ajuntament (passa del 15 al 20%) Benefici garantit: el 4.69% sobre el volum de facturació Benefici ajuntament de Banyoles serà del 1.17% sobre la facturació. AMB EL REBUT PAGARÀS:

5 Benefici garantit per 50 anys Aquest serà del 5,86% sobre la facturació 1.17% anirà a l’Ajuntament 4,69% anirà a a tots els accionistes Monopoli Benefici garantit per 50 anys = caramel temptador per a grans empreses.

6 Es calcula que els bancs i caixes prestaran diners a la nova empresa al 5.2%. Actualment Espanya se li presta al 5.4 o 5.5 i està calculat que augmentarà Fent números es pot veure com el rebut de l’aigua podria augmentar fins a 12 vegades el 2060

7 LA QUESTIÓ ESTÀ EN: BANCS I CAIXES AIGÜES BANYOLES AJUNTAMENT BANYOLES € € INTERESSOS L’AJUNTAMENT DE BANYOLES NO POT ACONSEGUIR MÉS € DELS BANCS I CAIXES JA QUE ESTÀ MASSA ENDEUTAT I AQUESTA OPCIÓ ÉS IMPOSSIBLE € REBUT DE L’AIGUA – ciutadans/es €


Descargar ppt "QUÈ PASSA AMB L’AIGUA DE L’ESTANY?. L’ESTANY DE BANYOLES ÉS UN BÉ COMUNAL. COM A TAL L’AJUNTAMENT ÉS EL GESTOR D’AQUEST I ELS BANYOLINS I BANYOLINES SÓN."

Presentaciones similares


Anuncios Google