La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat Jornades ASPEAIA, 21 de maig de 2014 ACOLLIMENTS EN FAMÍLIA EXPERTA Acollint als que acullen. EAIA de Terrasa.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat Jornades ASPEAIA, 21 de maig de 2014 ACOLLIMENTS EN FAMÍLIA EXPERTA Acollint als que acullen. EAIA de Terrasa."— Transcripción de la presentación:

1 Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat Jornades ASPEAIA, 21 de maig de 2014 ACOLLIMENTS EN FAMÍLIA EXPERTA Acollint als que acullen. EAIA de Terrasa

2 Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat Programa de apoyo para el acogimiento en familia extensa. (Amorós, Palacios 2005)

3 Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat EL PER QUÈ DE TOT PLEGAT “Poco es mucho” “Fuenteovejuna, todos a una” “Sortim de la taula del despatx” “Són més que re-collidors”

4 Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat ACOLLINT MENTS, ACOLLIMENTS. “Todos estamos en el mismo barco... “Quien mucho abarca, poco aprieta” “Solo ante el peligro” vs “No estás solo en la ciudad” “Con 2 no basta”...solo falta que rememos en la misma direcci ó n ” COM ACOLLIM ALS ACOLLIDORS

5 Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat ELS EXPERTS

6 Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat CONCLUSIONS

7 Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat CONCLUSIONS “Ens serveix. Els serveix.” “Veis como esto sirve para algo...”

8 Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat LA VEU DELS EXPERTS VIDEO

9 Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat TORN DE PREGUNTES “Ens serveix. Els serveix.” “Veis como esto sirve para algo...” ESPEREM QUE US SERVEIXI TAMBÉ A VOSALTRES. GRÀCIES.


Descargar ppt "Ajuntament de Terrassa www.terrassa.cat Jornades ASPEAIA, 21 de maig de 2014 ACOLLIMENTS EN FAMÍLIA EXPERTA Acollint als que acullen. EAIA de Terrasa."

Presentaciones similares


Anuncios Google