La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Waking LifeWaking Life. Déu Que és Déu? Segons el diccionari GDLC Déu és:Nom genèric amb què hom designa l'anomenat ésser suprem, o bé, simplement, cadascun.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Waking LifeWaking Life. Déu Que és Déu? Segons el diccionari GDLC Déu és:Nom genèric amb què hom designa l'anomenat ésser suprem, o bé, simplement, cadascun."— Transcripción de la presentación:

1 Waking LifeWaking Life

2 Déu

3 Que és Déu? Segons el diccionari GDLC Déu és:Nom genèric amb què hom designa l'anomenat ésser suprem, o bé, simplement, cadascun dels éssers sobrehumans que dominen un àmbit determinat del real, objectes sempre de culte i expressió, personal o no, del misteri de l'existència i de l'inexplicable.

4 Qui és Déu? Si pensesim que Déu existís el veuriem com a un concepte teològic que fa referència a una divinitat suprema adorada per algunes religions.

5 Té existencia? Científicament no, però tot i així hi han milions de persones que creuen am la seva existència. Nosaltres no pensem que aquestes persones tinguin creences errònies però de moment no s’ha demostrat la seva existència.

6 IDEES PRINCIPALS Dios sería esta mesa, y Dios eres tú, y Dios soy yo, y Dios es la manera como nos miramos ahora... y diciendo y pensando lo que estamos pensando ahora mismo... En aquest fragment de la pel·licula parla de que Déu ho és tot.

7 IDEES PRINCIPALS Entonces el cine es como una grabación de Dios, o su cara... En aquest fragment parla que Déu es el conductor de la nostre vida. Tu no piensas primero en la historia de una canción, y luego la compones. En aquest fragment parla que la vida es viu al moment, no es planifica.

8 IDEES PRINCIPALS Sabes, como este momento, es sagrado. Pero andamos por aquí como si no lo fuera. Cada moment és sagrat, però molts cops no ho considerem.

9 TEMES TREBALLATS A CLASE Els Arguments a favor de déu solen incluïr qüestions metafísiques, empiriques i subjectives.

10 COMENTARI DEL GRUP SOBRE EL TEMA I LA PEL·LÍCULA Nosaltres em triat aquest tema perquè no som creients i em vist els diferents punts de vista que tenen cada religió davant de Déu.

11 REALITZAT PER: Oriol Aleu Josep Mª Simon


Descargar ppt "Waking LifeWaking Life. Déu Que és Déu? Segons el diccionari GDLC Déu és:Nom genèric amb què hom designa l'anomenat ésser suprem, o bé, simplement, cadascun."

Presentaciones similares


Anuncios Google