La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

- És el fi de la vida - És definitiva - Normalment evolutiva, no instantànea - Immortal que no pot morir Quan es desitja: SUICIDI Quan no es desitja:

Presentaciones similares


Presentación del tema: "- És el fi de la vida - És definitiva - Normalment evolutiva, no instantànea - Immortal que no pot morir Quan es desitja: SUICIDI Quan no es desitja:"— Transcripción de la presentación:

1

2 - És el fi de la vida - És definitiva - Normalment evolutiva, no instantànea - Immortal que no pot morir Quan es desitja: SUICIDI Quan no es desitja: INSTINT DE SUPERVIVÈNCIA

3 “Tánatos”, déu de la mort en la mitologia grega

4  La mort és un somni que està fora de la vida  Però és un somni del que mai despertes  En el somni vas revivint coses de la vida  Es perd la noció del temps, realcionem coses en un mateix moment però que tenen anys de diferència  És un somni del que intentes sortir però no pots, únicament despertes falsament

5  "Espera un segundo."  "Eso no huele sólo a vómito, " que ya no huele muy bien.  "Eso es el olor " del vómito de una persona muerta.  "Ya sabes, doblemente fétido."  Continuo....,continuo creyendo que me despierto, pero todavía estoy en el sueño.

6  "Actualmente, sólo hay un instante y es justo ahora mismo. Y es la eternidad. Es el instante en que Dios nos está haciendo un pregunta.. Y la pregunta es, básicamente, ¿Quieres ser uno con la eternidad? ¿Quieres estar en el paraíso? Y todos estamos diciendo, No, gracias. todavía no. Y el tiempo es actualmente este constante decir ""no""...  "- Todos ceden al ""sí"" finalmente.

7 - Es considera que la mort és un somni, de manera que somia que contínuament es va despertant d’un somni que és etern. - Des de que va apareixer la filosofia, la mort ha sigut un tema molt tractat. - L’ésser humà és un ésser metafísic:  Es  Es preocupa pel que hi ha més enllà Què hi ha després de la mort?

8 o Gran quantitat d’informació, i molt profunda o Cal reflexionar per tal d’entendren el significat o En general, és abstracta o La mort és una sensació que mai ningú pot explicar subjectivament


Descargar ppt "- És el fi de la vida - És definitiva - Normalment evolutiva, no instantànea - Immortal que no pot morir Quan es desitja: SUICIDI Quan no es desitja:"

Presentaciones similares


Anuncios Google