La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

SERGI CUENCA 2A 12. INDEX INICI DE LA FOTOGRAFIA PRIMERA CÀMERA DE LA HISTÒRIA ESTRUCTURA D’UNA CÀMERA AVANTATGES DE LA FOTOGRAFIA AVANÇOS AMB LA FOTOGRAFIA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "SERGI CUENCA 2A 12. INDEX INICI DE LA FOTOGRAFIA PRIMERA CÀMERA DE LA HISTÒRIA ESTRUCTURA D’UNA CÀMERA AVANTATGES DE LA FOTOGRAFIA AVANÇOS AMB LA FOTOGRAFIA."— Transcripción de la presentación:

1 SERGI CUENCA 2A 12

2 INDEX INICI DE LA FOTOGRAFIA PRIMERA CÀMERA DE LA HISTÒRIA ESTRUCTURA D’UNA CÀMERA AVANTATGES DE LA FOTOGRAFIA AVANÇOS AMB LA FOTOGRAFIA FOTOGRAFIA EN COLOR LA FOTOGRAFIA AL SEGLE XXI-21

3 INICI DE LA FOTOGRAFIA La història de la Fotografia se inicia a principis del ciglo XIX-19, en 1816 el científico francès Nicéphore Niepce va obtenir les primeres imatges fotogràfiques.

4 PRIMERA CÀMERA DE LA HISTORIA

5 AVANTATGES DE LA FOTOGRAFIA La fotografia en si ayuda a recordar tomentós del pasado que no volveremos a recordar.

6 AVANÇOS DE LA FOTOGRAFIA

7 FOTOGRAFIA EN COLOR La fotografía en color es una división de el arte de la Fotografía que sonreír de la técnica de revelar de la fotografía en color.

8 CÀMERA DIGITAL A medida que va abansando la tecnologia las càmeras también. En el siglo XIX-19 se va inventar la primera càmara digital.

9 ESTRUCTURA D’UNA CÀMERA DIGITAL Nicéphore Niepce va inventar la camara fotogràfica. Aquesta càmera és digital però l’estructura de l’interior es semblant.

10 LA FOTOGRAFIA AL SEGLE XXI La fotografia a avançat molt en aquests anys. Han aparegut noves marques i noves tècniques, com les del telèfon mòbil que es poden modificar.


Descargar ppt "SERGI CUENCA 2A 12. INDEX INICI DE LA FOTOGRAFIA PRIMERA CÀMERA DE LA HISTÒRIA ESTRUCTURA D’UNA CÀMERA AVANTATGES DE LA FOTOGRAFIA AVANÇOS AMB LA FOTOGRAFIA."

Presentaciones similares


Anuncios Google