La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

BANDERA Primer té una retxa horitzontal vermella. Després una retxa horitzontal blanca. I l'última una retxa horitzontal vermella.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "BANDERA Primer té una retxa horitzontal vermella. Després una retxa horitzontal blanca. I l'última una retxa horitzontal vermella."— Transcripción de la presentación:

1

2 BANDERA Primer té una retxa horitzontal vermella. Després una retxa horitzontal blanca. I l'última una retxa horitzontal vermella.

3 LOCALITZACIÓ Limita amb Alemanya i la República Txeca al nord, amb Eslovàquia i Hongria a l'est amb Eslovènia i Itàlia al sud i amb Suïssa i Liechtenstein a l'oest. AUSTRIA

4 AUSTRIA TÉ 8,3 MILLIONS D'HABITANTS NOMBRE D'HABITANTS

5 SUPERFICIE Austria té 83.870 km2

6 CIUTATS MÉS IMPORTANT S

7 GRAZ

8 SALZBURG

9 LINZ

10 BREGENZ

11 CAPITAL La capital d'Austria és VIENA

12 CAPITAL Viena

13 IDIOMES L'idioma principal és l'alemany, però també hi ha més idiomes: croata, eslovè i hongarès

14 MONEDA La moneda d'Austria és L'Euro.

15 MUNTANYES Hone Tauren, que conté el Grossglockner, el pic més alt del país, amb 3.797 m També hi ha els Alps de l'Ötztal, Alps de Zillertaller, Alps Càrnics i muntanyes de Karawanken.

16 Grossglockner

17 Alps de l'Ötztal

18 Alps de Zillertaller

19 Alps Càrnics

20 Muntanyes de Karawanken

21 RIUS Danubí que entra a Ausria per passau. Pasant per Linz i Viena. Fins a Bratislava a la frontera amb Eslovàquia per la frontera amb Alemanya arriba a l'Inn. El llac Constança és el més gran del país i forma la frontera occidental amb alemanya i Suïssa.

22 DANUBÍ

23 COSTANÇA

24 MOMIA

25 Ötzi: el "Hombre del Hielo" El 19 de septiembre de 1991, unos excursionistas encontraron en los Alpes italianos el cuerpo congelado de un hombre que murió allí hace más de 5.000 años. El descubrimiento se produjo a unos 3.200 metros de altitud, en los Alpes de Ötztal, junto al glaciar de Similaun; por eso, aquel hombre recibió los nombres de “Hombre del Hielo”, “Hombre de Similaun” y el más cariñoso de Ötzi. Después de minuciosos análisis y profundas investigaciones, pudo afirmarse que habría sido un cazador especializado que falleció tras haber mantenido una lucha contra varios enemigos. Junto a Ötzi se hallaron toda una serie de instrumentos que constituyeron su utillaje (entre ellos, un hacha, un arco y su carcaj con flechas, y un cuchillo), así como restos de su vestimenta (por ejemplo, las botas de piel de cabra que calzaba).

26

27 FINAL


Descargar ppt "BANDERA Primer té una retxa horitzontal vermella. Després una retxa horitzontal blanca. I l'última una retxa horitzontal vermella."

Presentaciones similares


Anuncios Google