La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ELS ALIMENTS TRANSGÈNICS. QUÈ SÓN? Els aliments transgènics són aquells que tenen una part que ha sigut modificada genèticament mitjançant les tècniques.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ELS ALIMENTS TRANSGÈNICS. QUÈ SÓN? Els aliments transgènics són aquells que tenen una part que ha sigut modificada genèticament mitjançant les tècniques."— Transcripción de la presentación:

1 ELS ALIMENTS TRANSGÈNICS

2 QUÈ SÓN? Els aliments transgènics són aquells que tenen una part que ha sigut modificada genèticament mitjançant les tècniques dADN recombinat.

3 COM SELABOREN? 1.Saïlla el gen que es vol incertar a la planta. No es pot introduir directament a la planta, sha de rodejar lADN per donar-li una semblança similar. 2. El nou gen sincerta en un bacteri comú. 3.Safegeix un gen que fa que la planta sigui resistent a un gen comú. 4.Es transfereixen els gens a un altre bacteri, que els transportarà a la planta. 5. Es fa créixer trossos de la planta en un laboratori i es mesclen. El bacteri infecta a alguns dells i els transfereix el seu material genètic.

4 AVANTATGES - De moment no han causat cap mort ni cap al·lèrgia. - Tenen més resistència al fred, a la humitat.. - Tenen un indici de producció daliments major a la dels cultius tradicionals - Endarreriment en la maduració i millora en la qualitat.

5 INCONVENIENTS - No sabem quins són els efectes sobre la salut humana. -Potencien una agricultura tòxica i insostenible. -Risc de contaminació autoreproduïble

6 CURIOSITATS El primer transgènic va ser un tomàquet.

7 CURIOSITATS -Me tiene un poco intranquilo esto de los alimentos transgénicos, Caélip -¿Por? -Es que eso de hacer vegetales cada vez más grandes me parece … no se.. antinatural. -Acuérdate que Dios dijo: tomad mis creaciones y hacedlas crecer -Ok, pero yo creo que deberia haber un límite. -No te preocupes nos daremos cuenta cuando lleguemos a ese límite. -¿Más mayonesa para tu elote, Caélip? -Ok. Solo déjame terminar de aplicar esta capa.


Descargar ppt "ELS ALIMENTS TRANSGÈNICS. QUÈ SÓN? Els aliments transgènics són aquells que tenen una part que ha sigut modificada genèticament mitjançant les tècniques."

Presentaciones similares


Anuncios Google