La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La Bíblia, font de valors humans i socials

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La Bíblia, font de valors humans i socials"— Transcripción de la presentación:

1 La Bíblia, font de valors humans i socials

2 Lluita i espera Lluita i espera, no et deixis vèncer, pren per senyera la teva fe. Reneix a la vida, reneix a la dansa, dóna esperança a la teva gent. Un tros de Poble jove i alegre, un tros de Poble junts volem ser. Jove i en vetlla volem nostra gent. És Crist qui camina sembrant l’esperança. És Crist qui s’avança i ens dóna la joia, l’amor i la creu. És dura la lluita, és forta la marxa, són moltes les penes, és poca la fe. Són molts els qui esperen la nostra paraula, són molts els qui cerquen sentir un nou alè.

3 Solidaritat Mt 25, 34-36 34 Aleshores, el rei dirà als de la dreta: 'Veniu, beneïts del meu Pare; hereteu el Regne preparat per a vosaltres des de la creació del món. 35 Perquè vaig tenir fam i em van donar menjar; vaig tenir set i em van donar beure; era foraster i em van acollir; 36 estava nu i em van vestir; estava malalt i em van visitar; estava empresonat i van venir a veure’m.

4 Perdonar Mt 5, 23-24 23 Si, doncs, en portar la teva ofrena a l’altar, allí et recordes que el teu germà té alguna cosa contra tu, 24 deixa la teva ofrena allà davant l’altar i vés, primer, a fer les paus amb el teu germà; després torna i presenta la teva ofrena. Jn 14, 27 27 Darrere el bocí de pa, Satanàs se li ficà a dins. Jesús li digué: "El que has de fer, fes-ho de seguida."

5 Servir Jn 13, 12-15 12 En acabar de rentar-los els peus, es posà el mantell, s’assegué a taula i els digué: "Compreneu això que us he fet? 13 Vosaltres m’anomeneu Mestre i Senyor, i teniu raó, perquè ho sóc. 14 Ara bé, si jo, el Senyor i el Mestre, us he rentat els peus, també vosaltres heu de rentar-vos els peus els uns als altres; 15 jo us he donat exemple perquè vosaltres feu el mateix que jo us he fet.

6 Compartir Ll 14, 21-23 21 Quan el criat va tornar va explicar-ho tot a l’amo. Llavors el cap de casa, indignat, va dir al seu criat: 'Surt de seguida per les places i els carrers de la vila i fes venir aquí pobres, esguerrats, cecs i coixos.' 22 El criat digué: 'Senyor, s’ha fet com has manat, i encara queda lloc.' 23 Llavors l’amo va dir al criat: 'Surt pels camins i els tancats i insisteix que entrin, a fi que s’ompli la meva casa.'

7 Acollir 1 Tm 5, 1-2 1 No reprenguis durament cap home gran, més aviat amonesta’l amb respecte, com si fos un pare; tracta els joves com a germans; 2 les dones grans com a mares, i les noies com a germanes, amb tota honestedat.

8 Consolar Mt 5,4 4 Feliços els afligits, perquè seran consolats.

9 Institut de Constantí Av. Onze de setembre, s/n Constantí 43120 Bisbat: Tarragona 4t ESO Grup A José Mª Pérez García


Descargar ppt "La Bíblia, font de valors humans i socials"

Presentaciones similares


Anuncios Google