La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Laia Martín Calderón Gerard Redondo Huelín Quique Talabán Martínez

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Laia Martín Calderón Gerard Redondo Huelín Quique Talabán Martínez"— Transcripción de la presentación:

1 Laia Martín Calderón Gerard Redondo Huelín Quique Talabán Martínez
L’ELECTRICITAT Laia Martín Calderón Gerard Redondo Huelín Quique Talabán Martínez

2 NOM DE L’INVENT La televisió Abans Avui

3 NOM DE L’INVENTOR: BIOGRAFIA
Vladimir Zworykin i John Logie Baird. BIOGRAFIA : John L. Baird va ser un escocès autodidacta sense gaire formació que va desenvolupar moltes patents. Al 1925, desenvolupa la més important, la de la televisió. Va fer la primera prova privada a casa seva, en un laboratori, i va captar la imatge d'un noi que treballava en una botiga de fotografia. En aquell moment, la televisió, tenia unes 500 línies de definició (imatge deficient). Un any més tard, demostra oficialment el seu invent, però sense sortir de casa perquè els mitjans eren molt limitats.

4 ANY D’INVENCIÓ La televisió es va crear l’any 1926.

5 DESCRIPCIÓ DE L’INVENT
Des de que va aparèixer la ràdio, els científics buscaven alguna cosa amb imatge. Un dia de 1926, John Logie Baird al cap de 30 anys va trobar la forma d'inventar una ràdio que transferia imatge a través d'una antena. Però abans de tot això, havia de resoldre molts problemes, com la descomposició d'una imatge amb milions de dades i tornar-la a compondre a la pantalla dels aparells receptors. La era de la televisió es va inaugurar quan Vladimir Zworykin va trobar la solució.

6 APLICACIONS La televisió serveix per saber què passa al món, què passarà, quin temps farà, notícies que passen al món, programes d’entreteniment, etc... Abans la televisió era en blanc i negre i ara es en colors .

7 BIBLIOGRAFIA -https://ca.wikipedia.org/wiki/Televisió
-EL LLIBRE DELS INVENTS. XTEC.apliense.xtec.cat/prestatgeria/...336/.../index.php? -Història de la televisió. xtec.cat/iesmalgrat/peca/tvhistor.htm.


Descargar ppt "Laia Martín Calderón Gerard Redondo Huelín Quique Talabán Martínez"

Presentaciones similares


Anuncios Google