La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PREMATRÍCULA PROVES ACCÉS UNIVERSITAT

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PREMATRÍCULA PROVES ACCÉS UNIVERSITAT"— Transcripción de la presentación:

1 PREMATRÍCULA PROVES ACCÉS UNIVERSITAT
2n BATXILLERAT Curs

2 PREMATRÍCULA PROVA Del 6 al 20 de març http://accesnet.gencat.cat
Trien la llengua estrangera Poden triar un mínim d’1 matèria de modalitat i un màxim de 4 (especificar-les totes) NO PODRAN FER CAP MODIFICACIÓ DE LES MATÈRIES TRIADES.

3 CALENDARI FINAL DE CURS
Darrer dia de classes: 27 de abril Exàmens programats 3a avaluació: del 2 al 8 de maig Exàmens finals de recuperació: del 9 al 15 de maig Lliurament de notes: 16 de maig Classes preparatòries PAU: del 17 de maig a l’11 de juny (seguiran l‘horari habitual del curs)

4 CALENDARI FINAL DE CURS
MATRÍCULA DE LES PAU del 16 al 31 de maig Es podrà decidir no matricular-se d’alguna/es de les matèries que van triar a la prematrícula a la fase específica, o tancar la matrícula només amb la fase general. Últim dia per a pagar: 31 de maig PAU al setembre: matrícula del 12 al 24 de juliol

5 CALENDARI FINAL DE CURS
EXÀMENS PAU: 12, 13 i 14 de juny 4, 5 i 6 de setembre Proves extraordinàries 2n Batx: de l’11 al 15 de juny Notes PAU: 27 juny Nota d’admissió al mòbil i, pocs dies després, s’hauran d’imprimir la targeta de les notes, des de l’accesnet.gencat.cat

6 PROVA ACCÉS UNIVERSITAT
FASE GENERAL (FG) Llengua castellana i literatura Llengua catalana i literatura Llengua estrangera (escollir a la prematrícula entre alemany, anglès, francès i italià) Història Una matèria comuna d’opció (escollir a la prematrícula entre llatí, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts) FASE ESPECÍFICA (FE) de 0 a 3 matèries de modalitat (La matèria comuna d’opció escollida a la fase general, sortirà marcada per defecte)

7 NOTES de la PROVA NOTA ACCÉS:
0’6 · mitjana de batxillerat + 0’4 · nota FG (>=4) NOTA D’ADMISSIÓ: nota d’accés + a · M1 + b · M2 a, b = 0’1 o 0’2 M1, M2 = dues notes més altes entre la matèria comuna d’opció i les tres matèries de modalitat de la FE.

8 PREINSCRIPCIÓ A LA UNIVERSITAT
A partir de l’1 de juny fins el 2 de juliol (provisional) al portal: Per accedir a alguns graus és indispensable superar les Proves d’aptitud personal (PAP). Prematrícula: del 24 de maig al 6 de juny PAP Educació infantil i Educació Primària: 16/juny/2018 (ds) Dos exàmens: Competència comunicativa i raonament crític. (>=4) (>=5) Competència logicomatemàtica. (>=4) Primera assignació: del 12 al 16 de juliol (hi ha 5000 persones que fan aquest tràmit) Segona assignació: 24 de juliol (Matrícula 2a assig de juliol) Tercera assignació: finals d’agost (Matrícula 3a assig agost) El termini de matrícula: cada universitat determina les dates. (Jornada d’acollida)

9 ESTUDIS UNIVERSITARIS
Tota la informació als webs de les universitats Els impresos per demanar beca es podran baixar a Als col·legis majors cal anar aviat per fer la preinscripció Saló de l’Ensenyament: del 22 al 26 de març. El dia 15 de març hi ha una sortida programada.

10 PÀGINES WEB D’INTERÈS http://estudisuniversitaris.gencat.cat
BCU (Barcelona Centre Universitari). Servei d’allotjament (residències, pisos d’estudiants, student housing/apartments, etc)


Descargar ppt "PREMATRÍCULA PROVES ACCÉS UNIVERSITAT"

Presentaciones similares


Anuncios Google