La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Sha de dir la veritat sempre? Sandra Conesa. Arguments a favor Segons la religió la veritat és lúnic camí, mentir és pecat. Ser persones honestes amb.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Sha de dir la veritat sempre? Sandra Conesa. Arguments a favor Segons la religió la veritat és lúnic camí, mentir és pecat. Ser persones honestes amb."— Transcripción de la presentación:

1 Sha de dir la veritat sempre? Sandra Conesa

2 Arguments a favor Segons la religió la veritat és lúnic camí, mentir és pecat. Ser persones honestes amb les que poder confiar. Millor relació entre les persones (ja sigui familiar, amistat, amorosa) Tenir empatia i pensar que a tu tagradaria que et diguessin la veritat. No perjudicar als demés amb les mentides. Al final tacaba perjudicant a tu també. Tenir bona consciència. Mentir és el recurs dels que no són capaços denfrontar les conseqüències dels seus actes. És moralment correcte, el que està ben vist en la nostra societat.

3 Argument en contra És millor no sentir la veritat si ens ha de perjudicar a nosaltres i a qui lescolta. Dient la veritat pots ferir a una persona que estimes. No dir la veritat pot evitar-te problemes. A vegades sha de mentir per supervivència, per protegir-se. En ocasions sha de mentir per ser políticament correctes (per quedar bé). Està en la naturalesa dels homes mentir.

4 Opinió sobre la veritat en la societat En la sociedad occidental moderna (o en las que integran tal denominación) la mentira es parte de su estructura social. La diplomacia tradicional, la manipulación de los medios de información y de comunicación, expresan esa condición "inevitable". Lo que se llama "políticamente correcto", el "buen pensante y el buen diciente", son partes de lo que en esencia hace necesario la mentira. La propaganda comercial es parte de una ideología a la que nos hemos acostumbrado y que condiciona nuestras vidas a una insinceridad permanente. No se trata de que quieras o no ser sincero, es que la sinceridad y "la verdad" están pautadas y reguladas socialmente.

5 Preguntes Heu mentit algun cop? Amb quina intenció? Esteu repenedits o creieu que heu fet bé? Avantatges i inconvenients de dir la veritat. Ocultar la veritat és mentir? Creieu que hi ha diversos tipus de mentida? Hi ha bones o totes són dolentes? La mentida és necessària? Si és així, quan ho és?

6 Enllaços Revista Alrededores: http://alrededoresweb.com.ar/notas/mentira.htm http://alrededoresweb.com.ar/notas/mentira.htm Experientia Docet: http://cesartomelopez.blogspot.com/2009/08/el- decir-la-verdad-no-es-una-decision.html http://cesartomelopez.blogspot.com/2009/08/el- decir-la-verdad-no-es-una-decision.html Cites: http://www.pensamientos.org/pensamientosverd ad.htm http://www.pensamientos.org/pensamientosverd ad.htm Mentiras universales: http://www.youtube.com/watch?v=9EFsySO8lYM &feature=fvst http://www.youtube.com/watch?v=9EFsySO8lYM &feature=fvst


Descargar ppt "Sha de dir la veritat sempre? Sandra Conesa. Arguments a favor Segons la religió la veritat és lúnic camí, mentir és pecat. Ser persones honestes amb."

Presentaciones similares


Anuncios Google