La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Botulisme.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Botulisme."— Transcripción de la presentación:

1 botulisme

2 decisió He escollit aquest treball del botulisme per que és una infermetat molt greu encara que ja no s’exten tant com fa cinc anys. A mi m’agrada estudiar coses noves que mai e escoltat per això e estudiat sobre aquesta infermetat.

3 Definició: El botulisme és el tipus mes greu d’intoxicació alimentària; amb freqüència és mortal i es produeix després d’ingerir aliment que conté enterotoxina produïda pel bacteri anaeròbic Clostridium botulinum. Aquest bacteri viu normalment a la terra o a l’aigua, però les seves endòspores poden contaminar aliments crus abans de la seva recol·lecció o de ser sacrificats.

4 Els aliments intoxicats per aquest bacteri:
Si els aliments es cuinen adequadament, de forma que les espores de C. botulinum es destrueixin, no sorgeix cap problema. Però si queden endospòres viables, poden iniciar el creixement i una petita quantitat de neurotoxina que es produeix, pot ser extremadament tòxica.

5 ATENCIÓ: SI VEIEM UNA LLAUNA AMB UN COP I ESTÀ BOLLADA , MAI L’HEM D’AGAFAR PERQUÈ POT TENIR EL BACTERI ANAERÒBIC CLOSTRIDIUM BOTULINUM I PODEM MORIR D’INTOXICACIÓ GREU.

6 botox Encara que el clostridium botulinum es un bacteri anaeròbic dolent, els científics extreuen una petita partícula que l’han posat el nom de Botox. Aquesta petita porció la injecten a la gent que vol tenir els pòmuls mes gruixuts.

7 Que he aprés d’aquest virus?
He aprés com es reprodueix i també he après la importància de no agafar una llauna bollada. En resum que m’ha agradat fer aquest Power Point.

8 Espero que us agi agradat
Lorena roldan


Descargar ppt "Botulisme."

Presentaciones similares


Anuncios Google