La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Com fer un Prezi?.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Com fer un Prezi?."— Transcripción de la presentación:

1 Com fer un Prezi?

2 Registrar-se Primer has d’anar a la web, que esta hipervinculada en la primera dipositiva. Després haurás d’anar al perquè t’enviarán un mail per que ho validis. ¡Després ja pots començar a crear un prezi!

3 Eines i funcions Pots elegir una plantilla o començar en blanc.
En plantilla et ve tot casi fet, l’ordre de les dipositives, el model, on has d’escriure l’informació… Etc En el blanc pots personalitzar-ho més a la teva manera. En el segon format es molt senzill. Pots començar escribin una petita introducció sobre el temas que vulguis exposar. Després d’això, insertes una fletxa o un indicador (ho trobes a la barra superiror) per pasar a l’altre dipositiva. Fas aixi constanment i el vas ordenan al teu gust. Si vols personalitzar-ho més, hi ha una opció que fica PERSONALIZAR a la barra superior. Allà pots trobar diferents gamas de colors per ficar al prezi i també aplicar un fondo.

4 Curiositats Pots introduir música al teu prezi (per fer-lo més dinámic) Pots insertar símbols i formes per expresar-te millor. Tens una opció de retolador per dibuixar. Pots escollir entre una gran varietat de marcs: invisible, rectangle, rodona…

5 Taulell de treball On pots trobar les fletxes, Rotulador, etc…
On pots personalitzar-ho Amb diferents games de colors I fons On pots elegir els marcs.


Descargar ppt "Com fer un Prezi?."

Presentaciones similares


Anuncios Google