La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Tall per obres: Reforma de la carretera de Sant Joan

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Tall per obres: Reforma de la carretera de Sant Joan"— Transcripción de la presentación:

1 Tall per obres: Reforma de la carretera de Sant Joan
Entre dimarts 3 de novembre i dilluns 30 de novembre de 2015 es realitzarà el tall de la circulació de la carretera C-733 entre el punt quilomètric (rotonda dels «caçadors») i el punt quilomètric (intersecció amb la carretera PMV de «Trull d'en Vic»). Es preveu un accés sud i un accés nord per a garantir l'accés als vehicles particulars o de serveis que tenguin interessos a la zona. Es permetrà l'accés a veïns, serveis o negocis. Únicament es permetrà l'accés de manera continua pel tram afectat als vehicles de transport públic i escolar en els horaris de pas. Els serveis de subministrament d'aigua, correus, recollida de residus, etc podran passar pels accessos nord o sud per a realitzar les seves feines. L'afecció viària es realitzarà en horari diürn i nocturn dels dies 3 a 30 de Novembre de 2015, festius inclosos. Itinerari alternatiu: Direcció Eivissa a Sant Joan: PM810 (Cruïlla Caçadors a PK 3+120)-PMV810,2-C733 Direcció Sant Joan a Eivissa: C733-PMV810.2-PM810

2 Tall per obres: Reforma de la carretera de Sant Joan

3 Reforma de la carretera PMV-810.1, al nucli de Jesús
El projecte desenvolupa una part de l'avantprojecte de «millora de la fluidesa i seguretat de la carretera C-733, variant al nucli urbà de Jesús i condicionament de la seva travessera a la PMV-810.1, aprovat definitivament al Ple ordinari del Consell Insular d'Eivissa el 28 de novembre de 2013. Amb la millora de la PMV-810.1, al nucli de Jesús, es pretén rectificar el traçat i la secció transversal, adaptant-la a l'àmbit urbà en que es troba, mitjançant la construcció de voreres i un vial per a bicicletes. Així mateix es millora el sistema de drenatge, sanejament, il·luminació i altres serveis existents. En definitiva, l'objecte del projecte es millorar la comoditat i seguretat dels usuaris, tant en el que es refereix al trànsit motoritzat com al de vianants i ciclistes. Pressupost licitació: ,93 € (IVA inclòs) Cost d'adjudicació: ,11 € (IVA inclòs) Termini d'execució: 5 mesos Empresa adjudicatària: VIAS Y CONSTRUCCIONES S.A. El projecte preveu un pressupost per expropiacions i indemnitzacions de ,74 €, dels que ja s'han pagat ,28 € (13 finques).

4 Trasllat provisional de la parada d'autobus
Per obres, a partir del dia 3 de novembre i fins que finalitzin les obres d'enderrocament de l'edifici annexe, la parada d'autobús de les línies L3 Eivissa-Sant Antoni i L13 Eivissa-Santa Eulària es traslladarà a l'Av. D'Isidor Macabich (300 metres en el sentit de la circulació).

5 Sistema d'informació http://www.conselldeivissa.es/infomapa


Descargar ppt "Tall per obres: Reforma de la carretera de Sant Joan"

Presentaciones similares


Anuncios Google