La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL BARROC Estil que es desenvolupà a Europa al s. XVII. Suposa l’evolució del Renaixement que ja no responia als interessos del moment. La seua aparició.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL BARROC Estil que es desenvolupà a Europa al s. XVII. Suposa l’evolució del Renaixement que ja no responia als interessos del moment. La seua aparició."— Transcripción de la presentación:

1 EL BARROC Estil que es desenvolupà a Europa al s. XVII. Suposa l’evolució del Renaixement que ja no responia als interessos del moment. La seua aparició ve provocada pel desengany, per un estat de pessimisme que succeí el període d’optimisme que va comportar el Renaixement. POESIA PROSA El pas del temps La brevetat de la vida Pere Joan Porcar Dietari Temes caricatura tragicoburlesca de l’existència La proximitat de la mort El pessimisme polític Conceptisme: Francesc Vicent Garcia Culteranisme: Francesc Fontanella Corrents


Descargar ppt "EL BARROC Estil que es desenvolupà a Europa al s. XVII. Suposa l’evolució del Renaixement que ja no responia als interessos del moment. La seua aparició."

Presentaciones similares


Anuncios Google