Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
CA L’ISIDRE MENÚ CA L’ISIDRE MENÚ
----- Ensalada de tomate Raff, cebolla de Figueres y alcaparras. Cremoso de coliflor, huevo poché y mantequilla ahumada. Lentejas estofadas con jamón y chorizo. Carpaccio de vieiras, nabos y remolacha. “Suquet” de pescado con patatas (Suplemento 5 €). “Roast Beef”, parmentier (Suplemento 3 €). “Fricandó” con trompetas. Flan al caramelo. Naranja a la naranja. Coulant de chocolate (Suplemento 4 €). ----- Amanida de tomàquet Raff, ceba de Figueres i tàperes. Cremós de coliflor, ou “poché” i mantega fumada. Llentíes estofades amb pernil i xoriço. Carpaccio de vieires, naps i remolatxa. Suquet de peix amb patates (Suplement 5 €). “Roast Beef”, parmentier (Suplement 3 €). Fricandó amb trompetes. Flam al caramel. Taronja a la taronja. Coulant de xocolate (Suplement 4 €). Servicio de pan y Aperitivo incluídos 35€ 10% IVA no incluído Lunes a Viernes mediodía, no festivos. Martes y Miércoles noche, no festivos. Servei de pa i Aperitius inclosos 35€ 10% IVA no inclòs Dilluns a Divendres migdia, no festius. Dimarts i Dimecres nit, no festius.
Presentaciones similares
© 2024 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.