La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Molts elements naturals com la ràfia, les fulles de saló, les forques dels alls.... Són un suport per anar cosint el que anem tenint en l’entorn. LLAR.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Molts elements naturals com la ràfia, les fulles de saló, les forques dels alls.... Són un suport per anar cosint el que anem tenint en l’entorn. LLAR."— Transcripción de la presentación:

1 Molts elements naturals com la ràfia, les fulles de saló, les forques dels alls.... Són un suport per anar cosint el que anem tenint en l’entorn. LLAR D’INFANTS DE LA GENERALITAT EL CARRILET D’AMER

2

3

4 Els materials van entrant i sortint de casa a l’escola i de l’escola a casa.
Intercanviem idees i materials amb les famílies i, conjuntament amb els infants, anem ambientant els espais de l’escola. Quins són els materials naturals que el nostre entorn ens ofereix?

5 Pètals de rosa del petit jardí
Observació de processos…

6 Pals, branques,escorça...

7 El terra és ple de materials interessants

8 Les beines de les mongetes, pèsols, faves...

9 Un material especial. Fem bosses per portar-ne a casa per cuinar
Un material especial. Fem bosses per portar-ne a casa per cuinar. En penjarem algunes en algun suport que anem construint.

10

11

12

13 Molts tresors que podrem penjar als suports esperant una ocasió per donar-los, guardar-los, regalar-los…


Descargar ppt "Molts elements naturals com la ràfia, les fulles de saló, les forques dels alls.... Són un suport per anar cosint el que anem tenint en l’entorn. LLAR."

Presentaciones similares


Anuncios Google