La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Perspectives Mercats Financers 2012

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Perspectives Mercats Financers 2012"— Transcripción de la presentación:

1 Perspectives Mercats Financers 2012
Barcelona, 21 de Febrer de 2012

2 Previsiones de crecimiento PIB y su contribución a la economía global
Macro: Global Previsiones de crecimiento PIB y su contribución a la economía global

3 La crisis del reequilibrio global
Macro: Global La crisis del reequilibrio global 3 3

4 Macro: Global El mundo está cambiando... Capitalización bursátil. 4 4
Fuente: Elaboración propia 4 4

5 Macro: Global

6 Macro: España

7 Renda Variable: IBEX

8 Renda Variable: IBEX

9 Renda Variable: DAX

10 Renda Variable: S&P-500

11 Renda Variable: S&P-500

12 Renda Fixa Sobirana El gran repte al que s’enfronten els països al 2012 serà finançar els dèficits elevats que s’esperen. ¿A quin cost? Baixa correlació entre corves de diferents països: algún deute farà de refugi. Es mantenen els dubtes sobre el rescat grec. Irlanda, Portugal i Itàlia comencen a millorar xfres fiscals. Espanya ha conseguit desvincular-se d’aquests països. ¿Ampliacions puntuals de mà de les CCAA? EEUU: operació twist ha conseguit aplanar la corva. ¿Efecte sobre l’economia real?

13 Renda Fixa Corporativa
No esperem grans canvis en el crèdit corporatiu al 2012, encara que haurem de ser selectius i jugar sectors defensius, generadors de caixa i balanços amb baix palanquejament. Emissors a tenir en compte Sectors defensius Generadors de caixa orgànica Baix palanquejament Per diversificar, la Renda Fixa High Yield continua tenint valor, especialment Emergent: entrada fluxos i millor comportament relatiu respecte Investment Grade. Emissors a evitar Fortes necessitats refinançament Divises sota tensionament (o intervenció)

14 Divises La combinación de les preocupacions pel creixement global, els riscos polítics i el deute a UEM, fan que les previsions siguin apreciadores pel USD. Els riscos de depreciació del EUR són evidents… Sortida de capitals Divergència en política monetaria. Major “contundència” FED vs BCE Prima per risc cíclic Previsió EURUSD: 1.25 – 1.20 De cara a 2013, el panorama canvia… (fi estímul fiscal a EEUU) Altres Divises: preferència per Rusia, China, Malaisia

15 Commodities Les previsions indiquen que estem entrant en un escenari de creixement econòmic global més reduït que afectarà a la demanda. Pel costat de la oferta, tensions polítiques cojunturals podrien afectar a matèries com el cru. ¿Què cal tenir en compte? Factors geopolítics, sobretot a Orient Mitjà i Iran. Demanda d’emergents, como China, que refreden economies. Guanyador d’un increment de preus de matèries primeres es Llatino Amèrica. La volatilitat continuarà essent elevada.

16 Debat. Precs i preguntes

17


Descargar ppt "Perspectives Mercats Financers 2012"

Presentaciones similares


Anuncios Google