La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

QUI VA SER AQUELL XIQUET PRODIGI QUE, DE VISITA PER TOTES LES CORTS EUROPEES DEL MOMENT, LI VA DEMANAR A Mª ANTONIETA QUE ES CASARA AMB ELL?

Presentaciones similares


Presentación del tema: "QUI VA SER AQUELL XIQUET PRODIGI QUE, DE VISITA PER TOTES LES CORTS EUROPEES DEL MOMENT, LI VA DEMANAR A Mª ANTONIETA QUE ES CASARA AMB ELL?"— Transcripción de la presentación:

1 CONCERT AL IES LLUÍS VIVES DE VALÉNCIA Piano: Carles Civera Violí: Darío Herráiz

2 QUI VA SER AQUELL XIQUET PRODIGI QUE, DE VISITA PER TOTES LES CORTS EUROPEES DEL MOMENT, LI VA DEMANAR A Mª ANTONIETA QUE ES CASARA AMB ELL?

3 W. AMADEUS MOZART NEOCLASICISME, AUSTRIA

4 TRANSMET LA MÀXIMA ALEGRIA JUVENIL, LA TRAVESURA, UNA INTENSA VITALITAT AL MATEIX TEMPS QUE DOLÇOR, TENDRESA I AFECTE. ÉS EL XIQUET PRODIGI DE LA MÚSICA I POTSER, L'AUTOR MÉS LLUMINÓS, EXPANSIU I PUR. PERÒ, AL MATEIX TEMPS, FORT I PODERÓS.

5 Sonata per a violí i piano nº 22 en La Mayor K 305 I
Sonata per a violí i piano nº 22 en La Mayor K 305 I. Allegro di molto II. Tema amb variacions Wolfang Amadeus Mozart

6 EIXE JOVE DE DESBORDANT PASSIÓ CONTINGUDA QUE TANTÍSSIM ADMIRAVA
AL MAGNÍFIC L. VAN BEETHOVEN

7 F. SCHUBERT Músic vienés del romanticisme,
va compondre obres amb les melodies més belles i harmonioses. Profundament inspirades en el folklore de la seua terra I la seua època, està ple de fantasia, improvisació i flexibilitat.

8 Sonata per a violí i piano nº 22 en La Major Op. 162, D 574 I
Sonata per a violí i piano nº 22 en La Major Op. 162, D 574 I. Allegro Moderatto II. Scherzo: Presto III. Andantino IV. Allegro Vivace Franz Schubert

9 I, qui és aquell home d'apariència tan clàssica però tant romantic i apassionat alhora, i que va estar enamorat en silenci tota la seua vida? Aquell que figura com una de les tres grans bes (b) de la música alemana junt a Bach i Beethoven?

10 J. BRAHMS La màxima expressió de plenitud que pot experimentar-se dins de les sesacions humanes. Irradia amor, tendresa i bellesa, alhora que força i passió. Amb una densitat extrema, aconseguix un dels més intens cants a la dolçor i l'amabilitat ("l'habilitat d'amar").

11 Sonata per a violí i piano nº 2 en La Major Op. 100 I
Sonata per a violí i piano nº 2 en La Major Op. 100 I. Allegro amabile II. Andante tranquilo/Vivace III. Allegretto grazioso Johannes Brahms


Descargar ppt "QUI VA SER AQUELL XIQUET PRODIGI QUE, DE VISITA PER TOTES LES CORTS EUROPEES DEL MOMENT, LI VA DEMANAR A Mª ANTONIETA QUE ES CASARA AMB ELL?"

Presentaciones similares


Anuncios Google