La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Psycinfo Manual d’ús.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Psycinfo Manual d’ús."— Transcripción de la presentación:

1 Psycinfo Manual d’ús

2 Manual d’ús de Psycinfo
Què és PsycINFO? És una base de dades bibliogràfica que elabora l'American Psychology Association (APA) des de 1887. Conté aproximadament tres milions de registres bibliogràfics: articles de revista, citacions, referències citades, capítols de llibre, tesis, informes, ponències, tests, etc. de l'àrea de psicologia i informació d’altres disciplines. La base de dades s’actualitza setmanalment i inclou referències creuades.

3 Manual d’ús de PsycInfo
Què permet la base de dades? Elaborar i guardar cerques bibliogràfiques. Fer-vos el vostre propi historial de cerques. Visualitzar el text complet d'algunes referències. Veure qui ha citat un determinat document. Traduir-nos els textos d’alguns articles en anglès (els que el copyright ho permet). Cercar directament al Catàleg Col·lectiu d'Universitats de Catalunya els resultats obtinguts.

4 Manual d’ús de PsycInfo
Què permet la base de dades? Elaborar-vos un servei d'alerta en funció de les vostres necessitats informatives. Elaborar i gestionar el vostre propi espai personal dins la base de dades (My PsycNET).

5 Manual d’ús de PsycInfo
Com es realitza una cerca: Per defecte ens apareix la cerca avançada, però podem canviar-ho clicant a les pestanyes.

6 Manual d’ús de PsycInfo
Cerca avançada: Podem buscar a tots els camps disponibles de cerca i combinar aquesta cerca amb operadors booleans per tenir una cerca més exacta. Per acotar més la cerca podem refinar els resultats segons ens interessi (per tipologia de document, dates, etc.)

7 Manual d’ús ERiC Cerca avançada: Un cop feta la cerca podem veure només aquells documents que ens interessen segons autors, afiliacions, anys, matèries, font, etc.

8 Manual d’ús de PsycInfo
Resultats de la cerca i visualització:

9 Manual d’ús de PsycInfo
. Resultats de la cerca i visualització: Un cop tenim el registre , se’ns ofereixen les dades bàsiques que inclou un resum. Si el que volem és veure l’article complet, ens hem de fixar en si apareix: Links Full text from publisher On enllaçarà amb la font del document principal.

10 Manual d’ús ERiC Resultats i visualització d’una cerca Save Print Export Add to My List Un cop escollit els articles, tenim totes aquestes opcions, que ens permeten des de guardar-ho a una llista que ens creem o enviar per correu, imprimir o simplement guardar.

11


Descargar ppt "Psycinfo Manual d’ús."

Presentaciones similares


Anuncios Google