La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Buscar coordenades x,y 1. Busqueu a la pàgina web de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC), la guia de Catalunya : http://www.icc.cat/vissir3/

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Buscar coordenades x,y 1. Busqueu a la pàgina web de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC), la guia de Catalunya : http://www.icc.cat/vissir3/"— Transcripción de la presentación:

1 Buscar coordenades x,y 1. Busqueu a la pàgina web de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC), la guia de Catalunya :

2 Buscar coordenades x,y 2. Seleccioneu el tipus de cerca: Clicar “Adreça”.

3 Buscar coordenades x,y Introduïu la informació de l'adreça, tal i com mostra l’exemple: Municipis, adreça número. Apareix la localització de l'adreça demanada. 3.

4 Buscar coordenades x,y 4. Desplaceu el cursor del ratolí al punt que indica el mapa i a la part dreta inferior us dóna les coordenades x, y de l’adreça trobada.

5 Buscar coordenades x,y 5. Veieu que surten les coordenades en ED50 i ETRS89, d’acord amb el Reial Decret 1071/2007. Per ara recuperem les coordenades en ED50

6 Buscar coordenades x,y Seleccioneu l’icona descàrrega per poder copiar les coordenades i cliqueu al punt amb el cursor. Us apareixerà una fletxa i a la part esquerra les coordenades amb ED50. 6.

7 Buscar coordenades x,y Seleccioneu les coordenades amb el cursor i activeu el botó dret del ratolí perquè pugueu copiar-ho al Portapapers i enganxar el text a qualsevol arxiu. 6.

8 Buscar coordenades x,y Podeu obtenir una còpia del mapa i de les coordenades si premeu el tipus de producte que voleu descarregar en vista actual. 6.


Descargar ppt "Buscar coordenades x,y 1. Busqueu a la pàgina web de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC), la guia de Catalunya : http://www.icc.cat/vissir3/"

Presentaciones similares


Anuncios Google