Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porAdrián Montoya Rivero Modificado hace 7 años
1
Churros y Chocolate Capítulo 3A, página 140
2
Churros y Chocolate En México En España
3
Antes de Leer: los videos
Como hacer churros y choclate al estilo de España (7:00) Como preparar chocolate al estilo de Oaxaca, México (4:00) Como usar un molinillo (1:20)
4
Leer Lee la infomación en el texto.
Escribe la información importante en tu hoja de papel. Sí, puedes escribir en inglés.
5
Repasar: Comparten las respuestas como clase.
Añade (add) o cambia (change) información en tu papel, si necesitas.
6
Description: Churros: Long, slender doughnut-like pastries fried in hot oil. Chocolate: hot, sweet drink
7
Main ingredients: Churros: water, salt, eggs, sugar, butter, flour, oil (frying) Chocolate: powdered cocao, cinnamon, powdered almonds, sugar, hot milk
8
Preparation: Churros 1. Boil water, salt, butter 2. No heat, add flour
3. Add eggs 4. Heat oil & squeeze dough into pot 5. Remove when golden brown 6. Roll in sugar
9
Preparation: Chocolate
1. Mix all ingredients in pan & heat 2. Beat with molinillo/batidor 3. Serve warm (with churros)
10
Las Preguntas de Parte B:
What is the Spanish word for the wooden whisk that is used to whip chocolate caliente? Molinillo or Batidor Have you ever had churros y chocolate? If so, where? Did you like it?
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.