Amanida amb vinagreta d’ anxòves Tallarins a la crema d’alfàbrega Dissabte 7 d’ abril de 2018 Sabado 7 de abril de 2018 PRIMERS PRIMER PLATO Amanida amb vinagreta d’ anxòves Ensalada con vinagreta de anxoas Tallarins a la crema d’alfàbrega Tallarines con salsa de albahaca Remenat de gírgoles, calçots i ibèric Revoltillo de orellana, calçot y iberico Crema de carbassa amb cruixent Crema de calabaza con crujiente SEGONS SEGUNDO PLATO Confit d’ànec amb llit de taronja i reducció de bandeira Confit de pato con naranja y reducción de bandeira Orada al forn amb cítrics Dorada al horno con citricos Entrecot amb dues salses Entrecot con dos salsa Guisat de Lluç Merluza guisada Entranya amb patata caliu i vinagreta de tomàquet Entraña con patata caliu y vinagreta de tomate ASSORTIT DE POSTRES DEL C.E. LAIETÀ SURTIDO DE POSTRES DEL C.E. LAIETÀ Pa, beguda postre o café 19,50€ (iva inclós) Menú infantil 11€ www.laieta.cat Pintor Ribalta, 2-8 / 08028Barcelona Tel. 93 448 63 50 · Fax 93 333 82 46 · cel@laieta.cat