La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La Nit del dissabte dia 12 de Juny......serà especial......serà la tercera......serà diabòlica......serà rockera......serà la III NIT de FOC i ROCK!!!

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La Nit del dissabte dia 12 de Juny......serà especial......serà la tercera......serà diabòlica......serà rockera......serà la III NIT de FOC i ROCK!!!"— Transcripción de la presentación:

1

2 La Nit del dissabte dia 12 de Juny......serà especial......serà la tercera......serà diabòlica......serà rockera......serà la III NIT de FOC i ROCK!!!

3 III NIT de FOC i ROCK 7 Colles de Diables... Diables de VILAFRANCA del Penedès Diables de TORREDEMBARRA Diables de El VENDRELL Diables de CALAFELL Diables de ST. SADURNÍ d’Anoia Diables de LLORENÇ del Penedès Diables de Voramar del SERRALLO de TARRAGONA

4 III NIT de FOC i ROCK “Les quitaron su hotel... un hotel que no tenía ninguna estrella, pero en el que se alojaron las mejores estrellas de la canción... “HOTEL COCHAMBRE”...versions dels millors grups de Rock (si vols riure i ballar sense parar no te’ls pots perdre) El conserje y sus botones cargados de valor, interpretan (que de algo hay que comer) los éxitos que hicieron populares a los artistas que un dia se alojaron en él. ¡ sálvese quien pueda !”

5 III NIT de FOC i ROCK “La Suite” “La Suite” (l’inici de festa amb el millor Funky-Rock del Baix Penedès)...i a més: “Different Way” (la millor Sound System, que ens farà moure fins el final)

6 III NIT de FOC i ROCK...i durant la NIT... BATUCADA DIABÒLICA i AMBIENTACIÓ PIROTÈCNICA a càrrec dels DIABLES de LLORENÇ del Penedès BATUCADA DIABÒLICA

7 III NIT de FOC i ROCK...i si encara no el tens, podràs comprar aquest Burro Català:...o amb altres POSTURES !!!...o aquest...

8 Viu la NIT !!! III NIT de FOC i ROCK a LLORENÇ DEL PENEDÈS 12 de JUNY de 2004 a partir de les 23h...a l’aire lliure GRATIS

9 Organitza: en cas de mal temps es farà a la sala de La Cumprativa


Descargar ppt "La Nit del dissabte dia 12 de Juny......serà especial......serà la tercera......serà diabòlica......serà rockera......serà la III NIT de FOC i ROCK!!!"

Presentaciones similares


Anuncios Google