La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

QUIN ÉS EL BENEFICI AMB MILLORS RESULTATS COST/SATISFACCIÓ PER ALS EMPLEATS DE HP? I QUIN UN DELS MENYS VALORATS? COM SÓN ELS ESPAIS DE TREBALL DE GOOGLE?

Presentaciones similares


Presentación del tema: "QUIN ÉS EL BENEFICI AMB MILLORS RESULTATS COST/SATISFACCIÓ PER ALS EMPLEATS DE HP? I QUIN UN DELS MENYS VALORATS? COM SÓN ELS ESPAIS DE TREBALL DE GOOGLE?"— Transcripción de la presentación:

1 QUIN ÉS EL BENEFICI AMB MILLORS RESULTATS COST/SATISFACCIÓ PER ALS EMPLEATS DE HP? I QUIN UN DELS MENYS VALORATS? COM SÓN ELS ESPAIS DE TREBALL DE GOOGLE?

2 Comparació CASA = EMPRESA “Seduce y enamora a clientes, empleados e inversores” L’empresa sensual i la seva imatge La importància dels primers 30 segons Carta de presentació Mostra la personalitat de l’empresari Lloc confortable i còmode, ser diferent -En aquest curt temps, formem una opinió sobre una persona.

3 COM SÓN ELS ESPAIS DE TREBALL DE GOOGLE? “Seduce y enamora a clientes, empleados e inversores” Fundadors de Google Larry Page i Sergei Brin: “Google no es una empresa Convencional. Ni pretendemos Llegar a serlo”

4 “Seduce y enamora a clientes, empleados e inversores” Gaudir del jacuzzi de l’empresa Espais d’oci i gimnàs Restaurant gratuït Portar mascotes al recinte Treballar a Google i … Una empresa sensual i Una empresa diferent

5 “Seduce y enamora a clientes, empleados e inversores”

6

7 Tradició de HP Esmorçar gratuït Esmorçar tots junts a la cantina de l’empresa

8 “Seduce y enamora a clientes, empleados e inversores” Beneficis de la empresa HP HP dedica importants recursos als beneficis socials: -Pla de pensions -Assegurança mèdica (empleat i familia) -Cotxe d’empresa -Pla de compra d’accions Després de fer enquestes sobre els beneficis socials …

9 “Seduce y enamora a clientes, empleados e inversores” QUIN ÉS EL BENEFICI AMB MILLORS RESULTATS COST/SATISFACCIÓ PER ALS EMPLEATS DE HP? L’esmorçar gratuït

10 “Seduce y enamora a clientes, empleados e inversores” I QUIN UN DELS MENYS VALORATS? El pla de pensions, és el benefici Social menys valorat i el més costos


Descargar ppt "QUIN ÉS EL BENEFICI AMB MILLORS RESULTATS COST/SATISFACCIÓ PER ALS EMPLEATS DE HP? I QUIN UN DELS MENYS VALORATS? COM SÓN ELS ESPAIS DE TREBALL DE GOOGLE?"

Presentaciones similares


Anuncios Google