La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

En Pinotxo i els colors A partir d’ara has d’anar fent “clic” amb el botó esquerre del ratolí fins que arribis al final del conte.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "En Pinotxo i els colors A partir d’ara has d’anar fent “clic” amb el botó esquerre del ratolí fins que arribis al final del conte."— Transcripción de la presentación:

1 En Pinotxo i els colors A partir d’ara has d’anar fent “clic” amb el botó esquerre del ratolí fins que arribis al final del conte.

2 En Pinotxo és un ninot petit. Però ell vol ser un nen de veritat.
Té dues orelles, dos ulls, un nas, però... cada cop que obre la boca... només diu mentides!

3 Un bon dia va aparèixer una fada i li va preguntar...
Blava, blava, blava! Pinotxo, de quin color és la porta? Oh, no! Pinotxo, no és veritat! La porta és de color marró. Un bon dia va aparèixer una fada i li va preguntar...

4 Pinotxo, de Vermella, quin color vermella, és la finestra? vermella!
Pinotxo, Pinotxo! La finestra no és vermella, és verda! Mai no seràs un nen de veritat!.

5 No, no, és vermell. Has dit una mentida!
Pinotxo, Pinotxo ! de quin color és el meu cabell? Groc, groc, groc ! No, no, és vermell. Has dit una mentida! Mira el teu nas, t’està creixent. Cada cop que diguis una mentida el teu nas creixerà i creixerà.

6 Està creixent i creixent.
Ets un ninot o un nen de veritat? Sóc... un nen de veritat! Oh! Què és això? El meu nas! Què passa? Està creixent i creixent. Oh, què llarg!

7 Oh! Fada, ajuda’m, si us plau. Jo només sóc un ninot que parla,
i ja no vull dir més mentides. Vull ser un nen de veritat.

8 així que et convertiré en
Sóc un nen de veritat! Sóc un nen de veritat! Oh! Gràcies fada. Mai més tornaré a dir mentides. Pinotxo! Això que dius és veritat, així que et convertiré en un nen de veritat. Abracadabra....!

9 Vet aquí un , , vet aquí un aquest conte ja s’ha fos.


Descargar ppt "En Pinotxo i els colors A partir d’ara has d’anar fent “clic” amb el botó esquerre del ratolí fins que arribis al final del conte."

Presentaciones similares


Anuncios Google