La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar."— Transcripción de la presentación:

1 La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar a construïr l’any i es va acabar l’any L’arquitecte que la va dissenyar es deia Pere de Coma, el qual va fer aquest monument arquitectònic que actualment és un dels monuments històrics de la ciutat de Lleida. Una de les característiques és el seu imponent campanar, que es pot observar darrere dels murs de pedra. La catedral va ser construida per fer d´església, servia per resar. També s´utilitzava per enterrar-hi als nobles que com més rics eren, més a prop de l´altar tenien la seva tomba. Actualment és un lloc turístic per visitar i aprendre coses sobre ella, ja que es conserva en bon estat. El campanar, que es troba dins de la catedral, fa uns 60 metres d´alçada. Per arribar a dalt de tot s´han de pujar 230 escales, i es triga aproximadament 40 minuts en pujar i baixar. A l´església de la catedral van haver-hi robatoris dels caps de les escultures que hi havia en una tomba. És una catedral molt gran amb vistes de tota Lleida espectaculars, val la pena fer la visita guiada per aprendre més coses, us animo a anar-hi!


Descargar ppt "La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar."

Presentaciones similares


Anuncios Google