La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La Mostra d’Igualada La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil és: - una plataforma de distribució d’espectacles per a tots els públics.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La Mostra d’Igualada La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil és: - una plataforma de distribució d’espectacles per a tots els públics."— Transcripción de la presentación:

1

2 La Mostra d’Igualada La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil és: - una plataforma de distribució d’espectacles per a tots els públics - una caixa d’eines al servei del sector professional de les arts escèniques

3 Canals de participació per a artistes
Permeten mostrar espectacles: - Programació Oficial - Espais concertats Permeten difusió entre possibles compradors / fer contactes / explicar projectes: - Mercat de projectes d’espectacles - La Llotja (nou format) - Presentacions a La Llotja - Acreditació com a PRO - Bústies per a programadors - Suports publicitaris (diari, manual professional, web)

4 Programació Oficial - Criteris artístics
- Equilibri oferta (artistes) / demanda (programadors) - Nombre de companyies - Període de convocatòria

5 Espais concertats - Presenten oferta pròpia d’espectacles paral·lelament a la Programació Oficial. - Espais de sala i de carrer. - Oberts a companyies, empreses i associacions del sector AE. - Programació supervisada per la Direcció Artística: aprovació obligatòria de la programació. - Convocatòria a través de concurs públic. - Espais parcialment autogestionats: - adjudicatari aporta programació i infraestructura tècnica - La Mostra aporta difusió i gestió de l’aforament (venda entrades 60-40%, gestió invitacions PRO i control d’accessos) - Criteris de selecció: - cartera d’espectacles en català - projecte artístic i tècnic de l’espai sol·licitat

6 Mercat de projectes d’espectacles
- Presentació pública de 6 projectes d’espectacles en el marc de La Mostra. - Objectiu: possibilitar la producció dels projectes. - Destinataris: companyies i/o productores professionals amb un projecte d’espectacle que no es trobi en fase producció. - La Mostra ofereix: - presentació pública dels 6 projectes seleccionats + trobades face to face - formació prèvia en el taller “Idees en escena: com presentar el teu projecte” a càrrec d’Antònia Andúgar en col·laboració amb l’SDE - relació d’assistents al Mercat

7 La nova Llotja - Espai de negoci exclusiu per a professionals de La Mostra d’Igualada: un punt de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els diversos agents del sector de les arts escèniques per a tots els públics. - Ubicat a l’Auditori de l’Ateneu Igualadí (c/ Sant Pau 9, 1er pis). - Horaris d’obertura: - Dijous 24 d’abril: de 16h a 20h. - Divendres 25 i dissabte 26 d’abril: de 9h a 20h. - Diumenge 27 d’abril: de 9h a 17h.

8 La nova Llotja NOU FORMAT DE LA LLOTJA
- Es substitueixen els tradicionals estands per convertir-se en un espai diàfan, atractiu, obert i sense barreres que afavoreixi el contacte entre professionals. - Taules de reunions: taules reservades i taules lliures. - Més espais i serveis: recepció, zona descans, cafeteria, zona treball, sala de presentacions, etc.

9 La nova Llotja

10 La nova Llotja ENTAULA’T A LA LLOTJA / TAULES RESERVADES
- Espais de reunió sol·licitats prèviament per tal que companyies, distribuïdors o altres agents puguin exposar els seus espectacles, productes o serveis a la resta de professionals. - Disponibles en franges horàries de màxim 2 hores. - Objectiu: concertar prèviament reunions durant les 2 hores de taula reservada (La Mostra facilitarà un avanç dels professionals inscrits). - Inclusió en el Manual de Professionals -així com en la informació a la mateixa Llotja- de la relació d’entitats presents durant les franges de taules reservades. - Cada entitat (companyia, distribuïdor, etc.) només pot sol·licitar una única taula reservada. - Les taules reservades són limitades i gratuïtes, i s’atorguen per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds. - Sol·licituds: al web de La Mostra ( Per sol·licitar una taula, cal haver-se inscrit prèviament com a PRO a La Mostra. Termini: 11 d’abril de 2014.

11 La nova Llotja ENTAULA’T A LA LLOTJA / TAULES LLIURES
- Fora de les franges horàries de taules reservades, les taules de reunions ubicades a La Llotja seran d’ús lliure per a tots els professionals inscrits a la fira. - No cal haver-la sol·licitat amb anterioritat. - Recordar que durant les franges de taules reservades sempre hi haurà 4 taules lliures, així com de la zona de descans, per tal de poder-se reunir.

12 HORARIS DE LES TAULES (informació disponible al web de la fira)
La nova Llotja HORARIS DE LES TAULES (informació disponible al web de la fira) Dijous 24 abril, de 16 a 20h 16:00-20:00 Taules lliures Divendres 25 abril, de 9 a 20h 09:00-10:30 10:30-12:30 Taules reservades 12:30-17:00 17:00-19:00 19:00-20:00 Dissabte 26 abril, de 9 a 20h 09:00-11:00 11:00-13:00 13:00-17:00 Diumenge 27 d'abril, de 9 a 17h

13 La nova Llotja SERVEIS DE LA LLOTJA
- Taules reservades (sol·licitades prèviament) i taules lliures per a reunions i/o trobades. - Recepció i acreditació de programadors i companyies participants. - Zona de descans. - Servei exclusiu de cafeteria amb preus especials per a professionals acreditats. - Sala adjacent d’activitats paral·leles i presentacions. - Espai de treball per a ordinadors portàtils i recàrrega de dispositius. - Bústies per a programadors. - Cobertura wi-fi gratuïta en tot el recinte.

14 La nova Llotja SERVEIS DE LA LLOTJA
- Informació de les entitats participants en les taules reservades i de les activitats per a professionals. - Facilitats d’aparcament al pàrquing de Cal Font: comprant la targeta Saba Multidia 3 dies per 12,90€ o 4 dies per 16,75€ sempre IVA inclòs (utilitzable les 24 hores sempre que hi hagi places d'aparcament disponibles). La targeta només es podrà comprar en el mateix pàrquing a l'arribada.

15 Presentacions a La Llotja
La Mostra d'Igualada ofereix exclusivament a les entitats acreditades, la possibilitat de realitzar presentacions a La Llotja de propostes, activitats o productes culturals: - A la sala de presentacions adjacent a La Llotja (equipada amb so, pantalla i projector). - Durada màxima de 30 minuts. - Dins els següents dies i horaris: - Divendres 25 d'abril: de 15:30 a 20h - Dissabte 26 d'abril: de 12 a 20h - Diumenge 27 d'abril: de 10 a 17h - Difusió de les presentacions al Manual de Professionals i al web. - Sol·licituds: enviar proposta a fins l’11 d’abril de 2014, explicant contingut presentació i proposant dia i hora. - Criteris de selecció: les propostes de presentacions seran valorades per l'organització, que les seleccionarà segons les consideri més adequades seguint els objectius generals de la fira.

16 Altres canals de participació
- Acreditació com a PRO: - Accés espais (Llotja, sala presentacions, Club dels Professionals) i activitats per a professionals. - Inclusió en el Manual de Professionals. - Entrades a preu reduït i descomptes en aparcament. - Bústies per a programadors: - Les entitats inscrites que ho sol·liciten disposen d’una bústia a La Llotja. - Companyies –participants o no a la fira- hi poden dipositar informació dels seus espectacles. - Suports publicitaris de La Mostra on comprar un espai per a un anunci: - Programa oficial en format diari. - Manual de Professionals en format digital. - Properament: bànners web de la fira.

17 Tota la informació a: www.lamostraigualada.cat
La Mostra d’Igualada Tota la informació a:

18


Descargar ppt "La Mostra d’Igualada La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil és: - una plataforma de distribució d’espectacles per a tots els públics."

Presentaciones similares


Anuncios Google