La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

FACULTAT DE FILOSOFIA FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA

Presentaciones similares


Presentación del tema: "FACULTAT DE FILOSOFIA FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA"— Transcripción de la presentación:

1 FACULTAT DE FILOSOFIA FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA Lloguer d’espais

2 AULA MAGNA Capacitat per a 235 persones, equipada amb butaques de braç pala, amb projector de vídeo i dades, pantalla, ordinador, 6 micròfons de taula, 4 d’inal·làmbrics (2 de ma i 2 de solapa), rack de premsa, 2 cabines per a traducció simultània (sense l’equip de traducció), internet per WIFI i possibilitat de gravació de l’àudio en MP3. Quarta planta.

3 SALA GRAN Capacitat per a 140 persones, equipada amb butaques de braç pala, amb projector de vídeo i dades, pantalla, ordinador, 3 micròfons de taula, 2 d’inal·làmbrics (1 de ma i 1 de solapa), diapositives, transparències i internet per WIFI. Quarta planta.

4 SALA DE JUNTES Capacitat per a 40 persones, equipada amb taules i cadires, amb projector de vídeo i dades, pantalla, pissarra, ordinador, internet per WIFI i amb equipament per a la realització de videoconferències. Planta baixa.

5 AULES Primera planta: 1 Aula amb taules, de 30 places. Segona planta:
2 Aules amb taula, de 24 places. 11 Aules amb cadires, de 50 places. 4 Aules amb bancs, de 80 places. 2 Aules d’informàtica (25 ordinadors per aula). Tercera planta: 1 Aula amb taules, de 24 places. 2 Aules amb cadires, de 50 places. 3 Aules amb bancs, de 80 places. 5 Aules amb bancs, de 100 places. 2 Aules amb taules, de 40 places. 3 Aules d’informàtica (25 ordinadors per aula). Quarta planta: 5 Aules amb cadires, de 50 places. 2 Aules amb bancs, de 90 places. 1 Aula d’informàtica, de 25 ordinadors. Tots aquest espais disposen d’ordinador amb lector de DVD i connexió a Internet, amb projector de vídeo i dades, amplificador de so, pantalla i pissarra.

6 AULA D’INFORMÀTICA AULA AMB BANCS

7 AULA AMB CADIRES AULA AMB TAULES

8 Informació: telèfon 93 403 77 05, de dilluns a divendres de 9 a 14h.
FACULTAT DE FILOSOFIA FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA c/. Montalegre, Barcelona Informació: telèfon , de dilluns a divendres de 9 a 14h. EDIFICI ADAPTAT


Descargar ppt "FACULTAT DE FILOSOFIA FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA"

Presentaciones similares


Anuncios Google