La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

exercici (1/3) Un multimilionari o arxi+milionari.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "exercici (1/3) Un multimilionari o arxi+milionari."— Transcripción de la presentación:

1 exercici (1/3) Un multimilionari o arxi+milionari.
He trobat el compta+gotes. Gandhi predicava la doctrina de la no+violència. Això és com un mata+rates. Un art anterior al romànic es denomina pre+romànic. He pilotat molts avions ala+trencats. No era un veritable profeta, sinó un pseudo+profeta. El teu cosí és molt barba+ros.

2 exercici (1/3) Un multimilionari o arximilionari.
He trobat el compta+gotes. Gandhi predicava la doctrina de la no+violència. Això és com un mata+rates. Un art anterior al romànic es denomina pre+romànic. He pilotat molts avions ala+trencats. No era un veritable profeta, sinó un pseudo+profeta. El teu cosí és molt barba+ros.

3 exercici (1/3) Un multimilionari o arximilionari.
He trobat el comptagotes. Gandhi predicava la doctrina de la no+violència. Això és com un mata+rates. Un art anterior al romànic es denomina pre+romànic. He pilotat molts avions ala+trencats. No era un veritable profeta, sinó un pseudo+profeta. El teu cosí és molt barba+ros.

4 exercici (1/3) Un multimilionari o arximilionari.
He trobat el comptagotes. Gandhi predicava la doctrina de la no-violència. Això és com un mata+rates. Un art anterior al romànic es denomina pre+romànic. He pilotat molts avions ala+trencats. No era un veritable profeta, sinó un pseudo+profeta. El teu cosí és molt barba+ros.

5 exercici (1/3) Un multimilionari o arximilionari.
He trobat el comptagotes. Gandhi predicava la doctrina de la no-violència. Això és com un mata-rates. Un art anterior al romànic es denomina pre+romànic. He pilotat molts avions ala+trencats. No era un veritable profeta, sinó un pseudo+profeta. El teu cosí és molt barba+ros.

6 exercici (1/3) Un multimilionari o arximilionari.
He trobat el comptagotes. Gandhi predicava la doctrina de la no-violència. Això és com un mata-rates. Un art anterior al romànic es denomina preromànic. He pilotat molts avions ala+trencats. No era un veritable profeta, sinó un pseudo+profeta. El teu cosí és molt barba+ros.

7 exercici (1/3) Un multimilionari o arximilionari.
He trobat el comptagotes. Gandhi predicava la doctrina de la no-violència. Això és com un mata-rates. Un art anterior al romànic es denomina preromànic. He pilotat molts avions alatrencats. No era un veritable profeta, sinó un pseudo+profeta. El teu cosí és molt barba+ros.

8 exercici (1/3) Un multimilionari o arximilionari.
He trobat el comptagotes. Gandhi predicava la doctrina de la no-violència. Això és com un mata-rates. Un art anterior al romànic es denomina preromànic. He pilotat molts avions alatrencats. No era un veritable profeta, sinó un pseudoprofeta. El teu cosí és molt barba+ros.

9 exercici (1/3) Un multimilionari o arximilionari.
He trobat el comptagotes. Gandhi predicava la doctrina de la no-violència. Això és com un mata-rates. Un art anterior al romànic es denomina preromànic. He pilotat molts avions alatrencats. No era un veritable profeta, sinó un pseudoprofeta. El teu cosí és molt barba-ros.

10 exercici (2/3) La decisió fou adoptada, si no per unanimitat, per quasi+unanimitat. Porta’m l’espanta+mosques. El vice+secretari supleix o ajuda el secretari. Un barri de Vila+real. En absència del president, presideix el vice+president. Necessite un furga+dents.

11 exercici (2/3) La decisió fou adoptada, si no per unanimitat, per quasiunanimitat. Porta’m l’espanta+mosques. El vice+secretari supleix o ajuda el secretari. Un barri de Vila+real. En absència del president, presideix el vice+president. Necessite un furga+dents.

12 exercici (2/3) La decisió fou adoptada, si no per unanimitat, per quasiunanimitat. Porta’m l’espantamosques. El vice+secretari supleix o ajuda el secretari. Un barri de Vila+real. En absència del president, presideix el vice+president. Necessite un furga+dents.

13 exercici (2/3) La decisió fou adoptada, si no per unanimitat, per quasiunanimitat. Porta’m l’espantamosques. El vicesecretari supleix o ajuda el secretari. Un barri de Vila+real. En absència del president, presideix el vice+president. Necessite un furga+dents.

14 exercici (2/3) La decisió fou adoptada, si no per unanimitat, per quasiunanimitat. Porta’m l’espantamosques. El vicesecretari supleix o ajuda el secretari. Un barri de Vila-real. En absència del president, presideix el vice+president. Necessite un furga+dents.

15 exercici (2/3) La decisió fou adoptada, si no per unanimitat, per quasiunanimitat. Porta’m l’espantamosques. El vicesecretari supleix o ajuda el secretari. Un barri de Vila-real. En absència del president, presideix el vicepresident. Necessite un furga+dents.

16 exercici (2/3) La decisió fou adoptada, si no per unanimitat, per quasiunanimitat. Porta’m l’espantamosques. El vicesecretari supleix o ajuda el secretari. Un barri de Vila-real. En absència del president, presideix el vicepresident. Necessite un furgadents.

17 exercici (3/3) 24 29 33 98 200 34.849

18 exercici (3/3) 24 vint-i-quatre 29 33 98 200 34.849

19 exercici (3/3) 24 vint-i-quatre 29 vint-i-nou 33 98 200 34.849

20 exercici (3/3) 24 vint-i-quatre 29 vint-i-nou 33 trenta-tres 98 200
34.849

21 exercici (3/3) 24 vint-i-quatre 29 vint-i-nou 33 trenta-tres
98 noranta-vuit, noranta-huit 200 34.849

22 exercici (3/3) 24 vint-i-quatre 29 vint-i-nou 33 trenta-tres
98 noranta-vuit, noranta-huit 200 dos-cents, dos-centes, dues-centes 34.849

23 exercici (3/3) 24 vint-i-quatre 29 vint-i-nou 33 trenta-tres
98 noranta-vuit, noranta-huit 200 dos-cents, dos-centes, dues-centes 34.849 trenta-quatre mil vuit-cents quaranta-nou


Descargar ppt "exercici (1/3) Un multimilionari o arxi+milionari."

Presentaciones similares


Anuncios Google