La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Viatge 1 BAT Institut Eugeni D’Ors

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Viatge 1 BAT Institut Eugeni D’Ors"— Transcripción de la presentación:

1 Viatge 1 BAT 2018 - Institut Eugeni D’Ors
En ruta con Don Quijote Viatge 1 BAT Institut Eugeni D’Ors

2 19 de març 6.45: Sortida des del pàrquing de l’Espiga direcció a Almagro. Petites parades en ruta. Esmorzar i dinar per compte dels estudiants. Arribada a Puerto Lápice per visitar la venta de don Quijote. 17:00: arribada a Ciudad Real per visitar el Museo de Cervantes, on farem un tastet de la vida de l’autor. En acabar anirem cap a Almagro, allotjament, sopar i dormir.

3 20 de març 11:30: arribada a El Toboso per visitar la casa de Dulcinea y el Museo Cervantino. Dinar al restaurant Continuació cap a Campo de Criptana on visitarem el Molino Infanto, Casa Cueva y Pósito Real acompanyats de guia oficial. En acabar tornada a Almagro, sopar i dormir.

4 21 de març 9:30: visita guiada a Almagro amb entrada inclosa al Museo Nacional del teatro. 11:45: anem a teatre al Corral de Comedias de Almagro, on veurem El burlador de Sevilla 14:15:dinar a la hospederia 16:00:Sortida capa Villanueva de los Infantes ciutat on va morir Quevedo. Tornada a Almagro, sopar i dormir.

5 22 de març 9:00: sortida cap a Lagunas de Ruidera per visitar el parc natural i la Cueva de Montesinos. 13:15:dinar al restaurant 15:00: multiactivitat esportiva. En acabar tornada a Almagro per sopar i dormir.

6 23 de març 9:00: sortida cap a Argamasilla de Alba per visitar la Cueva de Medrano on Cervantes va estar pres i on va començar a escriure El Quijote. Dinar picnic (inclòs) en ruta. Continuació del viatge i arribada a Vilafranca.

7 Normes del viatge L’assistència i la puntualitat a les visites és obligatòria. Cal respectar tot el personal que ens assisteixi durant el viatge, així com les instal·lacions.

8 Normes del viatge Considerem faltes greus Conseqüències
Sortir sols o sense permís de l’hotel. El robatori o la destrossa intencionada de qualsevol propietat. Consum de drogues. Agressió i/o falta de respecte a persones. Desobediència de qualsevol indicació explícita per part del professorat. Expedient a gestionar per la Comissió de Convivència Finalització individual del viatge a càrrec de les famílies. Normes del viatge

9 Alguns consells Cal portar: DNI original i fotocòpia
Targeta sanitària original Roba còmoda i peça d’abric Un cangur, impermeable o anorac Calçat adequat per caminar Paraigua plegable Motxilla petita El dossier i una llibreta o fulls per escriure més bolígraf.

10 Allotjament: Hospederia de Almagro Ejido de Calatrava s/n, 13270, Almagro, España Telf

11 Activitats Blog del viatge:
Concurs d’instagram Dossier


Descargar ppt "Viatge 1 BAT Institut Eugeni D’Ors"

Presentaciones similares


Anuncios Google