La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

El contenidor groc Alex Masuet, Anna Gallén, Marc Montia, Laura Cid.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "El contenidor groc Alex Masuet, Anna Gallén, Marc Montia, Laura Cid."— Transcripción de la presentación:

1 El contenidor groc Alex Masuet, Anna Gallén, Marc Montia, Laura Cid.

2 Què hi posem al contenidor?
En el contenidor groc hi posem: Ampolles i envasos de plàstic (d’aigua, de refrescs, de productes de neteja...), també hi posem bosses de plàstic, envasos metàl·lics (llaunes,safates d’alumini, aerosols,...) envasos tipus brick (de sucs, de llet,...) i safates de porexapan.

3 Què no hi posem? No hem de posar:
Cd’s, cintes de vídeo, pintures, coles, dissolvents, cables i, joguines de plàstic.

4 On van a parar les deixalles?
Van a parar en una planta de reciclatje i després a un reciclador.

5 què passa amb els plàstics?
Quan es llencen els productes al contenidor groc, van a una fàbrica. Un cop arriben allà els separen en 3 grups: En plàstics. En briks. En llaunes.

6 Què se'n fa dels plàstics?
Hi ha molts tipus de plàstics diferents i s’han de separar per poder-los reciclar, per tant en la planta s’han de separar aquests envasos manualment segons el tipus de plàstic del que estan fets. Una vegada classificats, s’agrupen en bales premsades i s’envien al reciclador corresponent segons el tipus de plàstic. Produiran bosses de paperera, forros polars, bancs per parcs, etc.

7 Què s'en fa dels briks? Els briks:
Els briks es dipositen juntament amb els envasos lleugers en el contenedor groc. Una vegada a planta de clasificació es separen manualment per operaris. Una vegada agrupats en bales premsadas, s’envien al reciclador de cartró per begudes. Amb això es podràn fabricar nous productes reciclats com bosses de paper, cartró, làminas d’alumini, etc.

8 Què s'en fa de les llaunes?
En llaunes: Les llaunes d’acer es separen a trevés d´ un electroiman i les llaunes d’alumini es separen per l’empeny produit per les corrents de foucault. Una vegada separades i classificades s’agrupen en bales premsades i son enviades a les fundicions d’acer o alumini on aquests metalls són reciclats completament. Amb les llaunes d’hacer s’obtenen tubs d’escapament, noves llaunes, etc. Amb llaunes d’alumini podem obtenir electrodomèstics, bicicletes, cargols, noves llaunes, etc…


Descargar ppt "El contenidor groc Alex Masuet, Anna Gallén, Marc Montia, Laura Cid."

Presentaciones similares


Anuncios Google