La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Les impresores, els escaners y ls multifuncionals

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Les impresores, els escaners y ls multifuncionals"— Transcripción de la presentación:

1 Les impresores, els escaners y ls multifuncionals
Félix Cavanillas López 4º C IES Salvador Dalí

2 Índex Impresores..................pàgina 2
Escaners pàgina 3 Multifuncionals pàgina 4

3 Impressores Una impressora es un perifèric d’ordinador que permet produir una copia permanent de textos o gràfics d’arxius, imprimint-los normalment en paper utilitzant cartutxos de tinta o tecnologia làser. Moltes impressores modernes permeten la connexió directa d’aparells multimèdia electrònics.

4 Escaners L’escáner es un aparell o un dispositiu utilitzat en Medicina, Electrònica o Informàtica, que explora el cos humà, un espai, imatges o documents. Tipus de escaners: Escaner de computadora. Escaner de codi de barres En Identificació biometrica s'utilitzen per a reconèixer a la persona autoritzada. Entre ells l’escaner de l’iris, de la retina o de las petjades dactilars. TAC, la RMN o la TEP.

5 Multifuncionals Les multifuncionals son aparells que consten de més d’una funció per exemple una impressora amb funció d’escaner. Una multifuncional pot tenir més de una de las següents funcions: Impressora. Escaner. Fotocopiadora. Fax Lector de targetes per a l’impresió directa de fotografies de cameres digitals. Disc dur per a emmagatzemar documents i imatges.


Descargar ppt "Les impresores, els escaners y ls multifuncionals"

Presentaciones similares


Anuncios Google