La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Violència Shan acabat les guerres, perquè ja no existeixen les armes; els maltractaments animals, perquè estan en llibertat; les lluites per la igualtat.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Violència Shan acabat les guerres, perquè ja no existeixen les armes; els maltractaments animals, perquè estan en llibertat; les lluites per la igualtat."— Transcripción de la presentación:

1 Violència Shan acabat les guerres, perquè ja no existeixen les armes; els maltractaments animals, perquè estan en llibertat; les lluites per la igualtat de les dones, perquè tothom és igual; els abusos als infants i a les persones grans, perquè hem aconseguit el respecte mutu. Avui HA MORT LA VIOLÈNCIA a causa dun esforç global entre les persones fent ús de les diferents eines de treball: DIÀLEGESFORÇRESPECTELLIBERTAT

2 Racisme Segles després de persistir instal·lat de manera directa o subliminal en la ment de moltes persones, cultures i moviments socials, provocant el patiment d'incomptables éssers humans. Ha deixat de ser alimentat per la ignorància i la intolerància i ara ja forma part del passat. Tots tenim la sang de color vermella, no importa la raça, el color, el continent o la religió

3 Fam - Pobresa Ha mort víctima duna llarga i dura malaltia anomenada repartiment just. Ha deixat a 800 milions de persones que ara podran finalment menjar i viure dignament per sempre més.

4 Homofòbia Els prejudicis, discriminacions, i actes violents contra persones que sestimen persones del mateix sexe han mort a mans de la igualtat i del respecte. Ja puc estimar sense ser jutjat.

5 Addicció Serà recordada per la seva naturalesa contagiosa i destructiva, pel seu greu perjudici del benestar i minva de lautonomia de les persones. La dependència que generava ja ha arribat al seu final.

6 Abús sexual El meu cos és meu... Ni es toca, ni es viola, ni es mata. No tots els monstres es troben als contes, en trobem també a la vida real.

7 Consumisme Sólo después de que el último árbol sea cortado, Sólo después de que el último río sea contaminado, Sólo después de que el último animal sea exterminado, Sólo entonces sabrás que el dinero no se puede comer. Profecía India

8 Explotació Treballar és humà, i per tant és un dret. EN MEMÒRIA DE TOTS ELS INFANTS obligats a perdre la oportunitat destudiar i crèixer mental i físicament per treballar en exés i inadequadament. EN MEMÒRIA DE TOTS ELS ADULTS EXPLOTATS als que van arrebatre la dignitat i la llibertat, per obligar-los a ser esclaus muts. Es un gran error creerse más de lo que uno es, o menos de lo que uno vale.

9 violència

10 MITES DELS MALSTRACTES

11 Els maltractes succeeïxen esporàdicament i en molt poques llars…

12 1.800.000 dones són maltractades a Espanya.

13 Si a mi mestiguessin maltractant marxaria, si ho aguanten és per què volen…

14 NINGÚ SAP EL QUE ÉS EL MALTRACTE FINS QUE HO VIU. LA DONA PERD TOTALMENT LAUTOESTIMA.

15 CON MÁS DE MIL MOTIVOS PARA ODIARLE

16 El maltracte només ho pateixen dones sense estudis i amb una economia pobre…

17 NI CLASSE SOCIO- ECONÒMICA, NI ESTUDIS LLIUREN A UNA DONA DE SER MALTRACTADA.

18 Si es tenen fills, sha daguantar… Si es tenen fills sha daguantar…

19 ES ALGO QUE APRENDIÓ BIEN DE SU PADRE

20 No sha daguantar pels fills, la violència s'aprèn

21 Qualsevol persona pot perdre el control en algún moment…

22 TOTS SOM RESPONSABLES DELS NOSTRES ACTES

23 És millor no parlar del tema, el que succeeïx a la parella és cosa dells…

24 ÉS LA NOSTRA OBLIGACIÓ AJUDAR A LA VÍCTIMA, TRUCA AL 091

25 És pitjor que et peguin a que et maltractin psicològicament …

26 NO SE LI PODEN POSAR TIRITES A LÀNIMA, NI ULLERES DE SOL, i NINGÚ SADONA DE LES FERIDES QUE PORTA, PERÒ FAN MAL IGUALMENT.

27 El que maltracta segur que està malalt i no sap el que fa…

28 NO HI HA EXCUSES POSSIBLES CONTRA ELS MALSTRACTES

29 Segur que és ella qui li provoca…

30 EL MALTRACTE MAI HA DE TENIR NI JUSTIFICACIONS NI ATENUANTS.

31 PUES SABE QUE ÉL SÓLO ES MIERDA POR DENTRO

32 Si et pega no testima, estimat tu i denuncial.

33 No et quedis callada, el silenci també fa mal.

34 Davant del maltracte, tolerància zero.

35 ELLA COGE UN CUCHILLO Y NO SABE QUE HACER, SI CORTARSE LAS VENAS O CLÁVARSELO A ÉL…

36 …SE APOLLA EN LA NEVERA, SE DEJA CAER, Y LLORANDO LE RUEGA QUE NO LE DE SIEMPRE AL MISMO LAO…

37 No puc ser la dona de la teva vida per què sóc la dona de la meva.

38 Encara que no siguis la culpable del problema, ets la responsable de la solució

39 Mama, fes- ho per nosaltres, ACTUA!!

40

41

42

43 Y NO LE DIO MIEDO LA MUERTE, Y SE MARCHÓ TAN SONRIENTE…

44 FUE LA ÚLTIMA VEZ QUE LLORÓ!!!

45 racisme

46

47 fam / pobresa

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58 addiccions

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80 consumisme

81 Hay suficiente en el mundo para cubrir las necesidades de todos, pero no para satisfacer la codicia.

82

83

84

85 INFORME BRUNDTLAND LA CARTA DE LA TIERRA NUESTRO FUTURO EN COMÚN "La Tierra es una pero el mundo no lo es. Todos dependemos de una sola biosfera para el sustento de nuestras vidas. Sin embargo cada comunidad, cada país, lucha por su supervivencia y prosperidad con poco interés por el impacto que cause a los demás. Algunos utilizan los recursos de la Tierra a un ritmo tal que dejarían poco para las futuras generaciones. Otros, en proporción aún mayor, consumen demasiado poco, y viven con un panorama de hambre, miseria, enfermedad y muerte prematura". Pedimos prestado (tomamos) capital ambiental a las futuras generaciones sin intención ni posibilidad de reintegrárselo... Actuamos así porque sabemos que no seremos sancionados: las futuras generaciones no votan, no tienen poder político ni financiero".

86 explotació

87 Treballar és humà, i per tant és un dret. EN MEMÒRIA DE TOTS ELS INFANTS obligats a perdre la oportunitat destudiar i créixer mental i físicament per treballar en exès i inadequadament. EN MEMÒRIA DE TOTS ELS ADULTS EXPLOTATS als que van arrebatre la dignitat i la llibertat, per obligar-los a ser esclaus muts. Es un gran error creerse más de lo que uno es, o menos de lo que uno vale. Johann Wolfgang von Goethe

88

89

90

91 PROU!


Descargar ppt "Violència Shan acabat les guerres, perquè ja no existeixen les armes; els maltractaments animals, perquè estan en llibertat; les lluites per la igualtat."

Presentaciones similares


Anuncios Google