La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 Identitat / Marca Personal Odón Martí. 15.9.2011.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 Identitat / Marca Personal Odón Martí. 15.9.2011."— Transcripción de la presentación:

1 EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 Identitat / Marca Personal Odón Martí. 15.9.2011

2 EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 ¿Què es? El conjunt dinformacions que et permeten ser visible a Internet, oferint un retrat exacte de la teva situació, capacitats i aspiracions professionals.

3 EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 ¿Perqué? Per que la major part de professionals no es poden permetre el luxe de no ser visibles a la xarxa amb un perfil i una identitat ben construida i coherent per oferir a clients, proveidors, i supervisors i caps actuals i futurs.

4 EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 ¿Cóm construir-la? En primer lloc, Goooglejat ¿Apareixes als buscadors? Si es així. ¿Donen una informació correcta sobre la teva situació i capacitats professionals? ¿És el tipus dinformació que a tu tinteressa? ¿Has contribuit dalguna forma a crear aquesta informació?

5 EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 Les eines

6 EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 Conceptes basics Que soc Que se fer Que magradaría fer I definir clarament les capacitats que ens fan diferents Buscar el sector on aquestes capacitats tenen valor Fer-les publiques i conegudes dins i fora la teva empresa Conseguir notorietat profesional

7 EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 Odón Martí 94 6762307 – 609 730569 odon.marti@imatcom.net www.imatcom.netwww.imatcom.net - www.odonmarti.comwww.odonmarti.com Gracies per la vostra atenció


Descargar ppt "EMPRESA Y REDES SOCIALES, Construyendo tu éxito en 2.0 Identitat / Marca Personal Odón Martí. 15.9.2011."

Presentaciones similares


Anuncios Google