La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

TREBALL FILOSOFIA: “WAKING LIFE”. ÍNDEX 1.Descripció del llenguatge 2.Resum de les idees principals que es plantegen sobre el llenguatge. 3. Cites de.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "TREBALL FILOSOFIA: “WAKING LIFE”. ÍNDEX 1.Descripció del llenguatge 2.Resum de les idees principals que es plantegen sobre el llenguatge. 3. Cites de."— Transcripción de la presentación:

1 TREBALL FILOSOFIA: “WAKING LIFE”

2 ÍNDEX 1.Descripció del llenguatge 2.Resum de les idees principals que es plantegen sobre el llenguatge. 3. Cites de frases textuals del guió de la pel·lícula sobre el llenguatge 4.Relació del llenguatge amb el tema treballat a classe 5.Comentari del grup sobre el tema i la pel·lícula

3 El llenguatge és la capacitat de l'ésser humà de comunicar-se utilitzant un sistema de signes. En el seu origen el terme llenguatge té un sentit molt restringit. Equival a l'expressió del pensament mitjançant la paraula, però és habitual ampliar el concepte fins identificar-lo amb el terme codi. Parlarem aleshores de diferents llenguatges en funció de diferents codis. El llenguatge humà es plasma en una llengua que s'aprèn a la infància, ningú neix sabent cap idioma, a diferència dels animals. L'enorme variabilitat lingüística n'és una prova evident. 1.Descripció del llenguatge

4 Les idees més importants que podem esxtreure de la pel·lícula sobre el llenguatge són: El llenguatge va néixer per superar el desig del nostre aïllament. Sense llenguatge no ens podem comunicar, i per tant, si no hi hagués un llenguatge ens trobaríem aïllats de tothom. 2. Resum de les idees principals que es plantegen sobre el llenguatge.

5 El llenguatge va néixer com una forma per expressar unes idees concretes, però després amb el pas del temps s¡ha anat desenvolupant fins que actualment ens comuniquem a través d’un sistema de símbols que permet comunicar les coses abstractes i intangibles que experimentem La pel·lícula defineix que les paraules són inertes, només són símbols, estan mortes, però permeten crear una comunicació i expressar coses indescriptibles, això és degut perquè apareix una comunicació casi espiritual.

6 La creación es resultado de la imperfección. Del esfuerzo por conseguir algo y de la frustración. Y de ahí es de donde creo que el lenguaje salió. Es decir, Fue el resultado de nuestro deseo de superar nuestro aislamiento......y tener cierto tipo tipo de conexión entre nosotros. Debía ser fácil cuando se trataba de simple supervivencia. "Como, ustedes saben, ""agua."" " Inventamos un sonido para ella. "O, ""Tigre dientes de sable justo detrás tuyo"" ". Inventamos un sonido para eso. 3. Cites de frases textuals del guió de la pel·lícula sobre el llenguatge Inventamos un sonido para eso. Pero se vuelve realmente interesante, creo, cuando usamos ese mismo sistema de símbolos para comunicar......todas las cosas abstractas e intangibles que experimentamos. ¿Qué es, por ejemplo, frustración? ¿enojo o amor? "Cuando yo digo ""amor"""...el sonido sale de mi boca y llega al oído de la otra persona... viaja a través de este conducto Bizantino en su cerebro, Sabes, a través de sus memorias de amor o de falta de amor, y registra lo que estoy diciendo y dice, si, lo entiendo.

7 ¿Pero como sé yo que lo entiende? Porque las palabras son inertes. Son sólo símbolos ¿Están muertas, sabéis? Y muchas de nuestra experiencias son intangibles. Gran parte de lo que percibimos no puede ser expresado. Es indescriptible. Y aun así, cuando nos comunicamos entre nosotros... y nosotros... Nosotros sentimos que hay una conexión Y pensamos que somos entendidos creo que tenemos una sensación de una comunión casi espiritual. Esa sensación puede ser pasajera, pero es para lo que vivimos.

8 4. Relació del llenguatge amb el tema treballat a classe La forma pròpia de l’aprenentage humà és: Per imitació i llenguatge La comunicació es porta a terme mitjançant sistemes de signes o senyals 1.Símbol: és una representació d'una idea de manera que aquesta pugui ser percebuda per algun dels sentits; és una realitat que evoca d'altres en la nostra ment mitjançant algun procediment d'analogia. 2.Senyal: és un gest o un altre tipus de signe que informa de quelcom. La senyal substitueix a la paraula escrita o al llenguatge.

9 Well, we’re going to start talking about waking life’s film. First of all, we would like to tell you that the plot of the film it’s really good because it shows some important topics about philosophy but we think there are some better ways to explain these. Another thing that we would like to talk is about the main characters of waking life. They sometimes use a hard language that is difficult for us to understand. Probably is one of the most difficult film to understand that we have ever seen in our lives, but it has got an important message for us. Finally, we would like to tell you that although waking life is a difficult film to understand we have liked it and we think that it has been so interesting. 5. Comentari del grup sobre el tema i la pel·lícula


Descargar ppt "TREBALL FILOSOFIA: “WAKING LIFE”. ÍNDEX 1.Descripció del llenguatge 2.Resum de les idees principals que es plantegen sobre el llenguatge. 3. Cites de."

Presentaciones similares


Anuncios Google